Parforhold

Parforhold som fagområde fokuserer på relationer mellem to personer, typisk romantiske partnere, og de dynamikker, der udvikler sig i disse relationer. Dette fagområde omfatter blandt andet, hvordan par etablerer, vedligeholder og udvikler deres forhold over tid.

Inden for dette fagområde undersøges forskellige aspekter af parforhold, herunder kommunikation, intimitet, konfliktløsning, tillid, engagement og seksualitet. Målet med parforhold som fagområde er at forstå, hvordan disse faktorer påvirker kvaliteten af parforhold og trivsel. Terapi indenfor parforhold kan omfatte parterapi eller ægteskabsrådgivning, hvor par arbejder sammen med en terapeut for at adressere udfordringer, forbedre kommunikationen og styrke forholdet. Formålet er at hjælpe par med at opbygge sunde og tilfredsstillende relationer samt at overvinde vanskeligheder og konflikter.

Her er nogle af vores terapeuter som arbejder indenfor Parforhold

 
Vibeke Grøndal
Psykoterapeut
Jeg tilbyder terapi til dig, der har brug for støtte og guidning igennem en tid med udfordringer af forskellig karakter.
Midtjylland
Online
1-2 uger
 
Loa Fogh Jensen
Psykoterapeut, parterapeut og sexolog
Sjælland
1-2 uger
 
Lone Harbo
Familie- og psykoterapeut MPF & Reiki Healer
Nordjylland
3-4 uger
 
Torben Toft
Psykoterapeut
Få balance i krop og sind, med krops eller psykoterapi. Giv slip på vanskeligheder og få støtte til personlig vækst, mere frihed, og adgang til kraft
Midtjylland
Ingen ventetid
Sygesikring Danmark
Lægehenvisning
 
Rikke Plum
Cand. Pæd. Psyk.
Nænsomme og udviklende samtaler
Sjælland
Online
1-2 uger
Lægehenvisning
 
Birthe Juhl Kjærgaard
Parterapeut & psykoterapeut stud.
Jeg bygger min 10 årige terapeutiske tilgang på en solid baggrund i eksistentiel-humanistisk terapi og neuropsykologi. Dette perspektiv anerkende
Midtjylland
Online
Syddanmark
1-2 uger
 
Erik Sassersen Møller
ID psykoterapeut og coach
Det er dit liv Terapi. Psykoterapi med mod, hjerte og mening.
Sjælland
Ingen ventetid