ADHD og ADD

ADHD og ADD er fagområder, der fokuserer på forståelse, diagnosticering og behandling af neurobiologiske udviklingsforstyrrelser, der påvirker opmærksomhed og impulsivitet. ADHD inkluderer også hyperaktivitet, mens ADD primært omfatter opmærksomhedsproblemer uden hyperaktivitet. Inden for disse fagområder undersøges årsagerne til ADHD og ADD, herunder genetiske, neurobiologiske og miljømæssige faktorer. Der fokuseres også på de kognitive, emotionelle og sociale konsekvenser af tilstandene. Diagnostik af ADHD og ADD indebærer en grundig evaluering af symptomer og funktionelle vanskeligheder i forskellige livsområder. Behandling kan omfatte medicinering, adfærdsterapi, samt støtte fra psykologer eller psykiatere.

Her er nogle af vores terapeuter som arbejder indenfor ADHD og ADD

 
Lotte Hartmeyer
Psykomotorisk terapeut
Kropsterapi til stress og traume ramte. Gennem manuel behandling og samtale, kan nervesystemet finde balance og kroppen kan finde ro og overskud. ​
Midtjylland
Ingen ventetid
 
Vivi Hinrichs
Psykoterapeut & cand.pæd.psyk
Midtjylland
Ingen ventetid
 
Sofie Gøbel
Metakognitiv terapeut og human design-reader
Jeg er certificeret Metakognitiv terapeut og human design-reader. Mine fokusområder er selvudvikling, business-coaching samt hjælp til div. diagnoser.
Fyn
Ingen ventetid