Depression

Depression er en psykisk lidelse, der påvirker ens humør, tanker og adfærd. Det er mere end blot at føle sig trist i en kort periode. Når man lider af depression kan man føle sig tom, håbløs og miste interessen for ting, man plejer at nyde. Symptomer kan variere, men kan omfatte vedvarende tristhed, søvnforstyrrelser, ændringer i appetit, træthed og problemer med koncentrationen. Depression kan påvirke ens evne til at fungere i hverdagen og kan have alvorlige konsekvenser, hvis den ikke behandles. Professionel hjælp, såsom terapi eller medicin, kan være nødvendig for at bearbejde en depression.

Her er nogle af vores terapeuter som arbejder indenfor Depression

 
Birthe Juhl Kjærgaard
Parterapeut & psykoterapeut stud.
Jeg bygger min 10 årige terapeutiske tilgang på en solid baggrund i eksistentiel-humanistisk terapi og neuropsykologi. Dette perspektiv anerkende
Midtjylland
Online
Syddanmark
1-2 uger
 
Lotte Hartmeyer
Psykomotorisk terapeut
Kropsterapi til stress og traume ramte. Gennem manuel behandling og samtale, kan nervesystemet finde balance og kroppen kan finde ro og overskud. ​
Midtjylland
Ingen ventetid
 
Malene Buhl Eriksen
Psykolog & parterapeut
Fyn
Ingen ventetid
 
Rikke Plum
Cand. Pæd. Psyk.
Nænsomme og udviklende samtaler
Sjælland
Online
1-2 uger
Lægehenvisning
 
Vivi Hinrichs
Psykoterapeut & cand.pæd.psyk
Midtjylland
Ingen ventetid
 
Vibeke Grøndal
Psykoterapeut
Jeg tilbyder terapi til dig, der har brug for støtte og guidning igennem en tid med udfordringer af forskellig karakter.
Midtjylland
Online
1-2 uger
 
Sofie Gøbel
Metakognitiv terapeut og human design-reader
Jeg er certificeret Metakognitiv terapeut og human design-reader. Mine fokusområder er selvudvikling, business-coaching samt hjælp til div. diagnoser.
Fyn
Ingen ventetid