Familie

Familie som fagområde fokuserer på familieenheder og de relationer, der eksisterer inden for disse. Det inkluderer undersøgelser af familiedynamik, struktur, funktioner og interaktioner mellem familiemedlemmer. Inden for dette fagområde undersøges forskellige aspekter af familie, herunder kommunikation, konfliktløsning, rollefordeling, støtte og opdragelse af børn. Målet er at forstå, hvordan disse faktorer påvirker familiens trivsel og individernes udvikling. Terapi inden for familieområdet kan omfatte familieterapi, hvor familier arbejder sammen med en terapeut for at adressere problemer, forbedre kommunikationen og styrke forholdet. Formålet er at hjælpe familier med at opbygge sunde og funktionelle relationer samt at tackle udfordringer og konflikter.

Her er nogle af vores terapeuter som arbejder indenfor Familie

 
Hanne Kløvborg
Psykoterapeut, Sexolog, Hypnoterapeut, Coach & Stresscoach
Syddanmark
1-2 uger
 
Rikke Plum
Cand. Pæd. Psyk.
Nænsomme og udviklende samtaler
Sjælland
Online
1-2 uger
Lægehenvisning
 
Vivi Hinrichs
Psykoterapeut & cand.pæd.psyk
Midtjylland
Ingen ventetid
 
Vibeke Grøndal
Psykoterapeut
Jeg tilbyder terapi til dig, der har brug for støtte og guidning igennem en tid med udfordringer af forskellig karakter.
Midtjylland
Online
1-2 uger
 
Anne Ditte Raunstrup
Coach og mindset mentor
Mit navn er Anne Ditte, jeg er bl.a. uddannet og certificeret life and business coach ICF hos Sofia Manning.
Online
Fyn
Ingen ventetid
 
Sofie Gøbel
Metakognitiv terapeut og human design-reader
Jeg er certificeret Metakognitiv terapeut og human design-reader. Mine fokusområder er selvudvikling, business-coaching samt hjælp til div. diagnoser.
Fyn
Ingen ventetid
 
Birthe Juhl Kjærgaard
Parterapeut & psykoterapeut stud.
Jeg bygger min 10 årige terapeutiske tilgang på en solid baggrund i eksistentiel-humanistisk terapi og neuropsykologi. Dette perspektiv anerkende
Midtjylland
Online
Syddanmark
1-2 uger