Relationer

Relationer handler om forbindelser og interaktioner mellem mennesker. Fagområdet dækker et bredt spektrum af relationer, inklusiv familieforhold, venskaber, romantiske parforhold, kollegiale relationer og mere. Inden for dette fagområde undersøges forskellige aspekter af relationer, herunder kommunikation, tillid, intimitet, konfliktløsning, støtte og samarbejde. Målet er at forstå, hvordan disse faktorer påvirker dynamikken i relationer og individets trivsel. Terapi inden for relationer kan omfatte familieterapi, parterapi, konfliktløsning og træning indenfor kommunikation. Formålet er at hjælpe enkeltpersoner og grupper med at forbedre deres relationelle færdigheder og opbygge sunde og støttende relationer. Gode realtioner spiller en afgørende rolle i at fremme ens trivsel og mental sundhed.

Her er nogle af vores terapeuter som arbejder indenfor Relationer

 
Malene Buhl Eriksen
Psykolog & parterapeut
Fyn
Ingen ventetid
 
Rikke Plum
Cand. Pæd. Psyk.
Nænsomme og udviklende samtaler
Sjælland
Online
1-2 uger
Lægehenvisning
 
Vivi Hinrichs
Psykoterapeut & cand.pæd.psyk
Midtjylland
Ingen ventetid
 
Cecilie Withagen
Sexolog
Sjælland
1-2 uger
 
Vibeke Grøndal
Psykoterapeut
Jeg tilbyder terapi til dig, der har brug for støtte og guidning igennem en tid med udfordringer af forskellig karakter.
Midtjylland
Online
1-2 uger
 
Anne Ditte Raunstrup
Coach og mindset mentor
Mit navn er Anne Ditte, jeg er bl.a. uddannet og certificeret life and business coach ICF hos Sofia Manning.
Online
Fyn
Ingen ventetid
 
Mette Faurholt
Skygge Coach & Underviser
Jeg arbejder primært ud fra et skyggeperspektiv. Hvor du lærer at omfavne dig selv og dine skyggesider i alle livets nuancer og sætte dig selv fri!
Midtjylland
Online
1-2 uger
 
Sofie Gøbel
Metakognitiv terapeut og human design-reader
Jeg er certificeret Metakognitiv terapeut og human design-reader. Mine fokusområder er selvudvikling, business-coaching samt hjælp til div. diagnoser.
Fyn
Ingen ventetid