Angst

Angst er en kompleks emotionel tilstand, der normalt viser sig som en intens følelse af frygt, bekymring eller nervøsitet. Denne tilstand kan opstå som svar på forskellige påvirkninger eller trusler, både reelle og forestillede.

Angst kan udtrykke sig på forskellige måder, herunder fysiske symptomer som hjertebanken, sveden, rysten og åndenød, samt mentale og følelsesmæssige symptomer som konstant bekymring, rastløshed og vanskeligheder med at fokusere.

Følelsen af angst kan være både overvældende og forstyrrende i en persons liv, hvilket kan påvirke ens evne til at fungere normalt i dagligdagen og i sociale sammenhænge.

Det er vigtigt at forstå, at angst er en almindelig og normal reaktion på stressende situationer, men når den bliver vedvarende eller overdreven, kan det være nødvendigt at søge en professionel terapeut for hjælp til at håndtere den.

Her er nogle af vores terapeuter som arbejder indenfor Angst

 
Rikke Plum
Cand. Pæd. Psyk.
Nænsomme og udviklende samtaler
Sjælland
Online
1-2 uger
Lægehenvisning
 
Lotte Hartmeyer
Psykomotorisk terapeut
Kropsterapi til stress og traume ramte. Gennem manuel behandling og samtale, kan nervesystemet finde balance og kroppen kan finde ro og overskud. ​
Midtjylland
Ingen ventetid
 
Birthe Juhl Kjærgaard
Parterapeut & psykoterapeut stud.
Jeg bygger min 10 årige terapeutiske tilgang på en solid baggrund i eksistentiel-humanistisk terapi og neuropsykologi. Dette perspektiv anerkende
Midtjylland
Online
Syddanmark
1-2 uger
 
Erik Sassersen Møller
ID psykoterapeut og coach
Det er dit liv Terapi. Psykoterapi med mod, hjerte og mening.
Sjælland
Ingen ventetid
 
Vibeke Grøndal
Psykoterapeut
Jeg tilbyder terapi til dig, der har brug for støtte og guidning igennem en tid med udfordringer af forskellig karakter.
Midtjylland
Online
1-2 uger
 
Jacob Eickhardt
Hypnoterapeut og hypnotisør
J-hypnose er en klinik beliggende i det centrale Vejle. Behandler for bl.a angst, vægttab, rygestop og meget mere. Hypnose Vejle ved Jacob Eickhardt
Syddanmark
1-2 uger
 
Loa Fogh Jensen
Psykoterapeut, parterapeut og sexolog
Sjælland
1-2 uger
 
Lone Harbo
Familie- og psykoterapeut MPF & Reiki Healer
Nordjylland
3-4 uger