Finddinterapeut

Læs mere om os og bliv klogere på teamet bag.
Julie Solvang
Founder
Om Julie
Mit navn er Julie og jeg er 25 år gammel. Jeg har en baggrund inden for international virksomhedskommunikation og brænder for den gode relation.

Min rolle i virksomheden er strategi, kunderelationer, salg og PR. Vores platform skal gøre det nemmere for dig, som synes, det kan være uoverskueligt at finde frem til den rigtige terapeut.

Finddinterapeut skal være et fællesskab og et frirum hvor vi favner om at hjælpe hinanden i svære tider, samtidig med at det skal være lige til når vi søger hjælp, lige meget hvilken terapeut vi efterspørger.
Nicolaj Solvang
Founder
Om Nicolaj
Mit navn er Nicolaj og jeg er 30 år gammel. Idéen udspringer sig, da der er behov for gennemsigtighed på dette market.

Vi ønsker at skabe en platform, hvor dem som har brug for hjælp kan får et direkte redskab til at finde frem til den hjælp der er behov for, når livet rammer hårdest.

Jeg har selv gået til psykolog, jeg synes processen for at finde frem til psykologerne, var uoverskueligt og hvem man skulle vælge. Det ønsker vi at lave om på, så man hurtigst muligt kan få balancen tilbage i livet.
Julie Hansen
UX/UI DESIGNER
Om Julie
Mit navn er Julie og jeg er 27 år gammel. Min rolle i virksomheden er som UX & UI Designer, hvor jeg arbejder for at designe den bedst mulige brugeroplevelse på Finddinterapeut.dk. Vi ønsker at vores platform skal tage brugerne i hånden igennem en svær tid og derfor skal vores platform være intuitiv og brugervenlig, for at processen med at finde den rette terapeut bliver så nem som mulig. Jeg har selv været igennem denne proces og ved hvor svært det kan være at få et overblik over mulige terapeuter indenfor ens problemstilling. Derfor tror jeg på at Finddinterapeut.dk vil kunne hjælpe andre når de står overfor at skulle bruge hjælp fra en terapeut.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenuchevron-down