Mia Allerup

Coach og Mindset Mentor

Om terapeuten
Kender du nogle af disse følelser?

Ugerne flyver af sted og du føler du ikke helt kan følge med
Du har alt hvad man kunne drømme om, men føler dig stadig mellemtilfreds
Du drømmer om at komme i mål med et projekt, men kan ikke komme i gang.
Så kan det være det er tid til at få en hjælpende hånd?

Det er netop noget af det, jeg kan hjælpe dig med i en coaching session. I sessionen tager vi udgangspunkt i dig og hvor du står i livet. Vi vil sammen tale om dine drømme og ønsker, og finde de redskaber der kan hjælpe dig netop hvor du står på din rejse lige nu. Så du nærmer dig dit mål et skridt af gangen og jeg hjælper dig hele vejen.

Hvem er jeg?

Jeg har de seneste år specialiseret mig i coaching af travle mødre der savner overskud og nærvær i deres hverdag. Jeg selv er mor og har en baggrund fra revisor og kontor miljøet - så jeg kender til at der både er travlt på jobbet og travlt når man kommer hjem til familien.

Jeg tror på at vi er bedre mennesker både over for os selv og for andre, når vi husker at lade os selv op. Vi skal give plads til vores følelser og dermed finde vores egne værdier som skal fylde vores liv og vores hverdag - og du er ikke forkert bare fordi noget føles svært eller uoverskueligt - Det er det jeg er her for så jeg kan hjælpe dig til at blive den bedste version af dig.

Uddannelse:

Certificeret Life and business

Coach

Certificeret stress coach.

Uddannelse jeg er igang med:

Master Coach

Ledelses coach

Skygge coaching

Jeg vil så gerne hjælpe dig videre i din personlige rejse - så kontakt mig og så tager vi en snak om vi to sammen er et match.

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Adresse
Ventetid

1-2 uger

Fagområder

Parforhold

Arbejde og karriere

Personlig udvikling

Stress

Terapiformer

Coaching

Tilskud
Ingen