Kristine Nordentoft

Parterapeut, Imago

Om terapeuten
Hej! Mit navn er Kristine Nordentoft. Jeg er certificeret parterapeut og har klinik i hjertet af Aarhus. Jeg har arbejdet med Imago-relationsterapi siden 2009.

Herunder er en lille beskrivelse af hvad I kan forvente i et forløb hos mig. For yderligere info, se min hjemmeside. I er også altid hjertelig velkomne til at kontakte mig og høre nærmere, inden I beslutter jer for om parterapien er noget, der kunne være godt for lige netop jeres forhold.

Hvad Imago parterapi hjælpe jer med:

Er du og din partner gledet for langt fra hinanden og ønsker I at genfinde kærligheden mellem jer?
Ønsker I at udvikle jeres forhold i en positiv retning, kan parterapi hjælpe jer rigtig godt på vej.
I et forløb med Imago parterapi, vil I få en dyb indsigt i, hvad der udløser jeres konflikter og hvordan I kan hjælpe hinanden tilbage i en tryg kontakt igen. Vi vil arbejde på at få vekslet kritik med nysgerrighed og genfinde den gode kærlige kontakt mellem jer.

Parterapien foregår i en atmosfære, hvor dét at lytte er centralt og hvor tolkninger og vurderinger er udelukket. Jeg vil, som jeres parterapeut, møde jer på en nærværende, anerkendende og ikke-dømmende måde. Mit arbejde består i at se og forstå jer – og facilitere en tryg proces, hvor I bliver guidet til at gøre det samme for hinanden.

Imago-parterapi er ikke nødvendigvis en langtidsterapi. Der arbejdes målrettet med at integrere værktøjer og nye indsigter, der gør en forskel på handlingsplanet, så I oplever nye forholdemåder og større medfølelse og samhørighed i hverdagen.

Imago dialogen eller ”den intentionelle dialog”:

Imago-parterapi er en særlig tilrettelagt dialogform, der nænsomt træner og genopretter den trygge forbindelse mellem mennesker. Metoden skaber betingelserne for, at I som par bliver forstået og lyttet til på en indfølende og empatisk måde. Den skaber et afsæt for, at jeres gamle uhensigtsmæssige mønstre brydes og nye mere hensigtsmæssige samværsmåder kan træde i kraft. Med imago-dialogen som ramme for jeres samtale, vil I opleve at jeres forhold kan forandres, så I, i stedet for opslidende magtkampe, bliver hinandens kilde til glæde, lyst og tryghed.

Din partner er nøglen.

Selvom du måske lige nu oplever at din partner, mest er kilden til din uforløsthed og smerte – er det ikke den hele sandhed. Din partner ligger nemlig samtidig inde med nøglen til det modsatte, nemlig din glæde, dit livsmod og fortsatte udvikling. Disse ”gaver” vil vi også have fokus på i terapien – og du vil opdage, at der var gode grunde til at I fandt sammen engang.

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Hjemmeside

Vis hjemmeside

Adresse
Ventetid

1-2 uger

Fagområder

Parforhold

Terapiformer

Parterapi

Narrativ terapi

Tilskud
Ingen