Camilla Filtenborg

Online coach og mentor

Om terapeuten
For mig er coaching det værktøj, der giver den største klarhed over, hvordan det hele fylder inde i dig og giver dig svaret på de ting, du mærker, men som du har svært ved at sætte ord på lige nu.

Med din nysgerrighed, åbenhed og ærlighed i en coachingsession tuner vi ind på din situation, hvor du vil finde årsagen til, at noget fylder i dig, hvad du drømmer om at opnå, og hvordan du kan omsætte dine tanker til konkrete handler for at lave din forandring!

Forandringer kan være svære, ukendte og utrygge, men de er nødvendige for dig at lave, for at opnå de ting i livet, som du drømmer om. Med mig som coach vil du få den største støtte undervejs i hele din proces, lige når du har brug for det.

Fordi jeg tror på, at når vi tør investere i os selv og tage ansvar for vores egne behov, grænser og værdier, så bliver vi i stand til at tage de bedste beslutninger i vores liv.

Jeg har selv været igennem utallige udviklingsprocesser, fordi jeg har taget et aktivt valg om at ville blive klogere på, hvad der er bedst for mig, i stedet for at leve efter hvad jeg tror, andre mener er det rigtige at gøre. I dag har det været med til at gøre det genkendeligt for mig at forstå, hvor svært det kan være at vælge sig selv til, finde motivationen frem til at handle, forstå hvilke konsekvenser vores nuværende uhensigtsmæssige handlemønstre kan medføre, og hvor fantastisk og frihedsgørende en følelse det er, når vi lykkes og nailer den forandring!

Hvad er coaching?

Coaching er en metode baseret på samtaler, hvor du er eksperten i dit liv, og gennem en ligevægtig 1:1 samtale mellem du og jeg, lytter jeg aktivt til, hvad der fylder hos dig. Jeg stiller de rette spørgsmål, der får dig til at reflektere, og åbner op for din bevidsthed og nye perspektiver, som giver dig svar på det, du søger - fordi svarene på hvad der er rigtigt for dig, de findes i dig, og dem finder vi sammen frem til.

Hvorfor coaching?

Coaching giver dig den rette støtte på vejen til at skabe nye muligheder for dig selv, så du kan overvinde det, der forhindrer dig i at opnå dine mål og drømme. Når du er i syv sind over, hvor du skal gå hen og få overblik, klarhed, retning, eller længe har siddet fast i dine mønstre, og ønsker at ændre dem for at stå stærkere i dig selv, hjælper coaching dig med at blive klogere på, hvordan du laver den forandring, der skal til, og tage de rigtige beslutninger i dit liv.

Hvordan hjælper coaching?

Coaching giver dig redskaber til at håndtere både store og små udfordringer i dit liv ved at omsætte dine tanker til, hvad du konkret kan handle på for at komme på rette spor. Det hjælper dig med at finde ro i, at det er okay, du har det, som du har det, så du kan bryde dine hæmmende tanker og mønstre, overvinde dine forhindringer, og finde ud af om du skal acceptere, give slip eller skabe nye og mere støttende mønstre.

Coaching hjælper dig med at finde troen på dig selv, styrke dit selvværd og finde ind til din livsglæde, din trivsel og dit overskud, så du kan leve dit bedste liv.

HUSK: At vove, er at tabe fodfæste for en stund. Ikke at vove er at tabe sig selv. Det betyder, at hvis ikke du vover dig ud over kanten en gang imellem, så udvikler du dig ikke, og du vil blive ved med at leve i din mellemtilfredshed og miste dig selv.

Hvis du kan mærke, at du har brug for at træffe svære valg, bevæge dig ud over kanten, og gribe chancen for at forme et bedre liv, så inviterer jeg dig til at tage aktiv handling på det - du kommer ikke til at fortryde det!

Jeg tilbyder:

1:1 coachingsessioner online
12 ugers gruppeforløb hvor du opnår dine skønneste og sundeste grænser, elske og leve dine sande værdier og blive den bedste til at udtrykke hvem DU er og dine behov klart og tydeligt.
Du kan:

Følge mig på instagram: @Camillafiltenborg
Læse mere på min hjemmeside: www.camillafiltenborg.dk
Række ud til mig på: mail: info@camillafiltenborg.dk
Eller telefon: 22163312
Jeg er ICF cerfiticeret life- and business coach hos Sofia Manning

+ Kommende certificeringer i 'konflikthåndtering' og 'Par og relationer'

Coachingen foregår online via Zoom - Du kan sidde i dine trygge omgivelser og mærke det tillidsfulde rum, jeg skaber som coach.

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Hjemmeside

Vis hjemmeside

Adresse
Ventetid

1-2 uger

Fagområder

Parforhold

Arbejde og karriere

Personlig udvikling

Stress

Terapiformer

Coaching

Tilskud
Ingen