Nadia Pihl Nielsen

Psykolog

Om terapeuten
Holistisk psykolog, konsulent og spirituel rådgiver

Heart Centered Living er en psykologpraksis og konsulentvirksomhed, som beskæftiger sig med din medfødte mentale sundhed. Hos mig er der plads til, at du er dig og min overbevisning er, at du allerede er præcist som du skal være. Da jeg ikke ser kontekst og miljø som den afgørende faktor, arbejder jeg med trivsel i både privat- såvel som arbejdslivet og kan derfor være behjælpelig i både privat og organisatorisk kontekst.

Nogle gange kaster livet os ud i udfordringer og her er min vigtigste opgave, at hjælpe dig til at forstå, at selv i kaos kan du finde roen. For roen er en integreret del af dig og den findes lige inde bag alt uro. Sammen skal vi lære dig at slippe kontrollen, have tillid til dig selv og livet, finde styrke og læring i udfordringer og vigtigst af alt: at lære at acceptere og være til stede i nuet.

Du er ikke i stykker, du har bare ladet dine tanker overbevise dig om det. Derfor skal vi også sammen se, om vi kan komme væk fra hovedet og ned i kroppen.

Når du kommer hos mig, er det vigtigt at du føler dig tilpas og at du føler at du bliver mødt, der hvor du er. Derfor er valget af metode sekundært, mens mit primære fokus er dig. Du skal ikke passes ned i en boks, du skal ikke fikses og du skal modelleres så du passer ind i samfundets strukturere og idealer. Du skal derimod ind og mærke alt det, som du i forvejen er, lade dit indre lys skinne og lære at ride på livet bølge.Livet behøver ikke at være en kamp, så lad os sammen finde hjem til din indre iboende fred.Ønsker du at læse mere, er du velkommen til at besøge min hjemmeside www.heartcenteredliving.dkJeg ser frem til at møde dig

De bedste hilsner

Nadia Pihl Nielsen

Heart Centered Living

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Hjemmeside

Vis hjemmeside

Adresse
Ventetid

1-2 uger

Fagområder

Parforhold

Affektive lidelser

Arbejde og karriere

Angst

Sorg

Stress

Børn og Unge

Terapiformer

Coaching

Mindfulness

Kognitiv adfærds terapi

Meta kognitiv terapi

Tilskud
Ingen