Liv Johns

Traumeterapeut, parterapeut, psykoterapeut og coach

Om terapeuten
Hej, skønt at se dig her, for jeg er så optaget af min mission om at hjælpe dig med at finde vejen til et bedre liv med større trivsel.

Uanset om du mangler glæde, har stress, angst,traumer eller familie- og relationsproblemer. så kan du ved at undersøge og arbejde med de mønstre og symptomer, der skaber dem og belaster dit liv, også ændrer dem. Lige det er faktisk ret enkelt.
Da en kvinde sagde til mig: "Jeg har aldrig oplevet nogen, der som dig Liv, vil møde mig i, hvordan jeg har det - i stedet var det deres metode - og det har været fantastisk forløsende for mig."
Om Mig
Derfor er jeg taknemmelig over, at jeg med over 15 års erfaring som terapeut, traumeterapeut og parterapeut, har udviklet en bred vifte af redskaber og teknikker, men allervigtigst tillid og nærvær, som giver så tilfredse klienter.
Personligt har jeg selv kæmpet med et lavt selvværd og angst, så derfor besluttede jeg i en ung alder, at når jeg kom ud af den mørke periode, ville jeg hjælpe andre med at se og nyde lyset og livet.
Mig som terapeut
Som psykoterapeut, skiller jeg mig ud med min traume efteruddannelse NARM. Det har betydet, at terapiforløbene er kortere og mere effektive. Mange kommer langt og stopper efter 5 sessioner. Fordi fortiden ikke længere begrænser dem, når de får nervesystemet afstresset og i stedet opnår det liv, de længes efter.

Du er allerede perfekt
Jeg er her for at hjælpe dig med at genvinde kontrol over dit liv, opbygge sunde relationer og finde indre ro og balance. Uanset hvor dybtgående dine traumatiske oplevelser har været, tror jeg på din evne til at komme igennem dem og skabe et liv fyldt med helhed og glæde. Lad mig være din vejleder på din vej mod heling og personlig vækst.
Din online terapi og fysisk fremmøde
Jeg tilbyder 15 min gratis intro-samtale som fungerer som en afklarende samtale hvor vi sammen finder frem til, hvad dine udfordringer består i og hvordan vi bedst arbejder sammen om at løse dem. I følgende sessioner vil jeg introducere dig for øvelser og værktøjer, som du skal forsøge at gøre brug af imellem sessionerne og som vi sammen vil evaluere på efterfølgende.

Du kan også komme til min fysiske klinik: Kbh NV, Farum og Hillerød.

På min hjemmeside kan du læse mere, bla. hvad flere af mine tidligere klienter har skrevet om mig og mine forløbwww.livjohns.dk/referencer


Se FB for mere om par- og psykoterapi, samt traumer:https://www.facebook.com/psykoterapiogtraumebehandling/


Hvis du vil med i min gratis gruppe for kvinder der søger kærligheden:https://www.facebook.com/groups/findkaerlighednu
https://www.instagram.com/kaerlighedsterapi_livj/


SE VIDEOhttps://www.youtube.com/watch?v=j-z0NqdQkTY

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Hjemmeside

Vis hjemmeside

Adresse
Ventetid

1-2 uger

Fagområder

Parforhold

Affektive lidelser

Angst

Traumer

Sorg

Stress

Terapiformer

Psykoterapi

Coaching

Parterapi

Tilskud
Ingen