Emilie Jallov-Haag

Coach

Om terapeuten
Jeg støtter dig til at styrke din kærlige relation til dig selv
Igennem en ligeværdig samtale mellem dig & mig, hjælper jeg dig med at skabe øget bevidsthed & forståelse af dig selv, for at du kan leve det mest meningsfyldte liv for dig.
Kender du følelsen af,

At være presset i hverdagen og konstant at føle dig bagud?
At være bange for at tage de forkerte beslutninger i dit liv?
Ikke at føle dig god nok?
At du måske er glad for alt i dit liv, men at der alligevel er en følelse af noget der mangler?
Vores forhold til os selv, er det vigtigste og længste forhold vi har – og vores forhold til os selv påvirker alle de relationer vi danner i vores liv. Jeg tror derfor på, at vi skal starte med at se på os selv. Som din coach, kan jeg hjælpe dig med at skabe klarhed over, hvordan du ønsker at leve dit liv, hvad der holder dig fra at gå efter dine ønsker, og hvad der skal til for at skabe det liv, du ønsker at leve.
At være nysgerrig på at forstå sig selv, er nøglen til at leve et bevidst liv. Når vi forstår os selv bedre – herunder, vores motivationer, værdier, triggers, frygte, længsler, drømme – kan vi få mere klarhed omkring det liv, vi ønsker at leve, og vi kan have nemmere ved at træffe beslutninger der gavner os.
Hvem er jeg, som din coach?

Når du er i et coachingforløb hos mig, er der intet du skal leve op til – der er plads til dig lige præcis som du er, og som du har det. Som din coach, bestræber jeg mig på at skabe et trygt, tillidsfuldt og nærværende rum, hvor der er plads til hele dig. Jeg vil møde dig med nysgerrighed, åbenhed, rummelighed og med empati. Jeg vil også være ærlig, støttende og motiverende for at hjælpe dig, så godt som jeg kan.

Hos mig, handler det om dig og dit liv.
Min motivation til at blive coach

For 3 år siden gik jeg ned med stress og udbrændthed i mit sidste job. Jeg måtte trække stikket fuldstændigt, og i mit eget intense forløb med en stress coach, kom jeg mere og mere tilbage til livet: Dog, på en ny, sundere og mere kærlig måde overfor mig selv. At have oplevet på egen krop og eget sind, hvad coaching har gjort for mig, blev en stor motivation til at hjælpe andre som coach.
Grundet oplevelser som bl.a. mobning, nedværdigelse i psykisk voldelige forhold, og voldsomme grænseoverskridende oplevelser, har jeg i en stor del af mit liv følt mig usikker på mig selv. Jeg frygtede at være utilstrækkelig og uelskelig. Jeg levede med en overbevisning om, at jeg kun var noget værd, når jeg var noget for andre. Derfor overkompenserede jeg ved at presse mig selv for hårdt i skolen og på arbejde for at præsentere, ved at blive for længe i usunde forhold, ved at undertrykke mine egne behov for at opfylde andres. Jeg havde mistet kontakten til mig selv og mine grænser.
Alle oplevelserne bunder i mit eget forhold til mig selv. Kun ved at være blevet bevidst om, hvad der underliggende er foregået, har jeg kunnet forstå mig selv bedre. Jeg kunne dermed tage aktive valg for at befri mig selv for mine hæmmende overbevisninger og føle mig mere fri. I dag mærker jeg tydeligere mine grænser og kan bedre vælge mig selv til. Det har også styrket mine forhold til andre – fordi jeg er mig selv med alt, hvad det indebærer. Fordi jeg kan være autentisk i mødet med andre.

Jeg brænder for at hjælpe dig med at forstå dig selv bedre, for at du kan leve et mere bevidst liv – et liv, hvor der er plads til hele dig!
Erfaring

Jeg er i start-30'erne

Jeg er uddannet 'Life and Business Coach' hos Sofia Manning fra august 2023. Uddannelsen er ACTP-akkrediteret af Internationale Coach Federation (ICF) og møder således de allerhøjeste internationale kvalitetskrav
Jeg er i gang med at videreuddanne mig til 'Skygge Coach' hos Pernille Melsted. Skyggeteorien er essentiel i arbejdet med at forstå alle sider af os selv, for at vi kan leve et mere helt, frit og meningsfyldt liv
Akademisk, har jeg læst min bachelor og kandidat på Copenhagen Business School, efter at have læst et år på Københavns Universitet
Jeg har de sidste 5 år beskæftiget mig intenst i min egen selvudvikling på forskellige måder – både indenfor terapi, coaching, ved selvstudie og ved at tage ovenstående uddannelser
Herudover, har jeg fire års erfaring inden for den finansielle sektor med styring af operationelle risici
Hvordan foregår coaching hos mig?

Jeg afholder coachingsessioner og coachingforløb:

online
telefonisk
enten på dansk eller engelsk

En session varer 60 minutter eller efter aftale.
I sessionen er jeg tovholderen på samtalen, hvor jeg nysgerrigt stiller dig specifikke spørgsmål for at forstå dig, og for at du har mulighed for at få nye refleksioner, indsigter og nye perspektiver. Ofte bruger jeg også konkrete værktøjer for at støtte til at skabe nye indsigter og forståelser. Jeg tror på, at alle de rigtige svar findes inde i dig selv – og dem hjælper jeg dig med at finde frem.
Jeg starter altid med at tilbyde en uforpligtende og gratis afklaringssamtale. Det er vigtigt for mig, at vi begge kan mærke, om vi er et match.

 

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig på min Instagram:

@emiliejallov_coach

Her kan du også lære mig bedre at kende, samt se mere om, hvad jeg tilbyder

Du er også meget velkommen til at sende en mail på:

e.jallov-haag@outlook.dk

Jeg vil glæde mig meget til at høre fra dig!

Kærlig hilsen,

Emilie Jallov-Haag

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Adresse
Ventetid

Ingen ventetid

Fagområder

Parforhold

Arbejde og karriere

Personlig udvikling

Stress

Terapiformer

Coaching

Tilskud
Ingen