Loa Fogh Jensen

Psykoterapeut, parterapeut og sexolog

Om terapeuten
Terapi er bredt, men grundlæggende er en terapeut en person som tænder en lommelygte og lyser i de mørke hjørner. Der ligger ting som er gemt og som vi kan bruge.

Vi kan ikke gå igennem et liv uden udfordringer. Nogle siger at vores mængde af problemer er konstant. Det er ikke fraværet af problemer der definerer vores livskvalitet, men måden vi håndterer dem på – vores mindset. Terapi kan hjælpe dig med at stille skarpt på hvad livskvalitet er for dig og hvad du gerne vil. Når vi føler at vi sidder fast, så kan det være gavnligt at sparre med en terapeut.

Overordnet bruger vi andre menneskers viden hver dag, der vor vores egne evner ikke rækker. Vi opsøger en bankrådgiver til at hjælpe os med vores økonomi. En mekaniker kigger på vores bil. En læge til at bistå vores helbred. Vi ringer gerne til vinduespudseren, gartneren, syersken og så videre. Jeg stiller min viden som terapeut til rådighed for din livsglæde og dit parforhold. Brug den hvis du sidder fast.

Temaer:

Selvværdsudfordringer
Parforholdsproblemer
Livskriser
Misbrugsproblematikker eller spiseforstyrrelser
Senfølger af overgreb
Eksistensielle udfordringer som eks ensomhed
Præstationsangst * Seksualitet eller manglende lyst
Identitet eller usikkerhed om valg eller fremtid
Grænsesætning og vrede
Skam eller skyldfølelser
Svær opvækstvilkår
Sorg og tab
Overtænkning

At tage sig selv alvorligt og turde arbejde med sine udfordringer giver styrke, ro, selvtillid og tryghed. Jeg tilbyder også online terapi. Har pt ingen ventetid. Jeg glæder mig at hylde dit mod til at arbejde med dig selv.

Kærligst Loa

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Adresse
Ventetid

1-2 uger

Fagområder

Parforhold

Affektive lidelser

Personlig udvikling

Angst

Sexologiske problemstillinger

Sorg

Stress

Terapiformer

Psykoterapi

Parterapi

Tilskud
Ingen