Torben Toft

Psykoterapeut

Om terapeuten
Hos mig kan du få hjælp i form af kropsterapi og psykoterapi.
I kropsterapien arbejder vi fysisk dynamisk for at mærke, bevæge, skabe plads, forløse og slippe.
I psykoterapien arbejder vi for at skabe bevidsthed, sammenhæng og finde vej i de vanskeligheder og overvejelser, livet og sindet er fyldt af.

Terapi er et aktivt valg, når du ønsker at komme videre i forskellige aspekter i livet. Nogle gange ved vi selv, hvad ”problemet” er, men har svært ved at få det bevæget. Andre gange er vi i ukendt landskab, og har brug for hjælp til en indre undersøgelse. I alt sin enkelthed og kompleksitet handler terapi om at forstå, finde vej og forløse, så du kommer tættere på det liv du ønsker dig.

Hos mig er det muligt at kombinere og veksle imellem psykoterapi og kropsterapi, i den enkelte session, og i dit forløb. Det tilbyder en helhedsorienteret retning, som på en meget direkte måde forener krop og sind.
Et terapeutisk forløb vil, støtte dig i det du ønsker at ændre, det der rører sig i dig, og det du ønsker at udfolde.

Jeg møder dig med respekt og fuld accept af alt hvad du er og har i dig, når du sidder i stolen i samtaleterapien eller ligger på briksen i kropsterapien. Nærvær, medfølelse og nænsomhed hjørnesten i terapien hos mig.
Jeg er uddannet kropsterapeut hos Totum, og psykoterapeut med 4-årig uddannelse fra Center for selvudvikling.

Jeg ved rigtig meget om dynamikken mellem sindet, kroppen, psyken og følelseslivet. Jeg har årtiers erfaring af egen indre proces, gennem terapi, meditation, yoga, dans og kropsterapi. Jeg kender mig selv fra et sted, hvor vanskeligheder og bekymringer har lagt mig ned, hvor det føles som om det sidder fast, og der kun er kontakt til tyngde og håbløshed. Jeg kender samtidig til at flytte det, og til igen og igen at få fat i den indre kontakt, der leder mig ind i livfuldhed, vitalitet, kraft og håb for fremtiden.

Jeg har erfaringer i at arbejde med;
-Depression -Håbløshed -Ensomhed -Sorg -Angst -Forkerthedsfølelse -Mindreværd -Jalousi -Skam -Mangel på livslyst -Seksuelle problemstillinger -Vanskeligheder i parforhold -Vanskeligheder ud af diagnoser -Manglende tillid -Tomhed -Selvkritik -Utilstrækkelighed -Svigt -Mangel på livsperspektiv.
…og andre former for vanskeligheder

I terapien arbejder jeg for mere;
-Vitalitet -Selvaccept -Lyst -Kraft -Kontakt til egenkærlighed -Eget værd -Tryghed -Lindring og heling -Afspænding -Jordforbindelse -Kontakt til krop.
…og mere plads til livsudfoldelse

Jeg kan kontaktes via telefon SMS eller mail.
Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale i telefonen, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til terapien hos mig.

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Hjemmeside

Vis hjemmeside

Adresse
Ventetid

Ingen ventetid

Fagområder

Parforhold

Angst

Traumer

Sexologiske problemstillinger

Børn og Unge

Terapiformer
Tilskud

Sygesikring Danmark

Lægehenvisning