Bettina Kjeldsen

Psykoterapeut

Om terapeuten
Har du brug for en at tale med? Så står jeg klar til at hjælpe. Når du kommer i et forløb hos mig, kan du bringe lige nøjagtigt det med dig ind i rummet, som fylder på netop det tidspunkt. Samtalen er altid på dine præmisser Jeg kan hjælpe dig, hvis du har: - angst - stress - depression - traume/er - udfordringer i parforholdet Jeg arbejder med at få genetableret kontakten mellem krop og sind.

Alt for ofte glemmer vi at lytte til de signaler kroppen sender til os, og derfor kan det ende med at vi får angst, stress eller en depression. Det samme gælder med traumer, her skal vi også genetablere kontakten til kroppen. Det er ofte den kontakt vi afskærer os fra, fordi det er ubehageligt, at mærke at vi ikke har det godt - at vi får ondt i maven, trykken for brystet eller en klump i halsen. Det er alt sammen signaler fra kroppen om, at der er noget galt. Det er vores alarmsystem, som sender signaler til os, men som vi alt for længe har overhørt.

Parforholdet er en af de vigtigste relationer vi indgår i. Derfor kan problemer i forholdet også give store udfordringer i familielivet, dvs. at uenighederne kan komme til at gå ud over eventuelle børn, eller trivslen i det hele taget. Problemerne kan sprede sig som ringe i vandet, og det kommer til at gå ud over andre omkring os. Derfor er det vigtigt at få taget hånd om det, inden I kommer for langt væk fra hinanden. I parterapi hos mig, kan jeg støtte jer til at finde en ny og bedre måde at være par på.

Jeg kan støtte og guide jer, til at finde jeres måde at være sammen på. Lad os tage en uformel snak om, hvordan I kan få et mere kærligt, livfuld og spændende parforhold.

Kontakt

Vis e-mail

Vis telefonnummer

Hjemmeside

Vis hjemmeside

Adresse
Ventetid

1-2 uger

Fagområder

Parforhold

Angst

Traumer

Børn og Unge

Terapiformer

Psykoterapi

Tilskud
Ingen