Alice Køser

Psykoterapeut

Jeg er 53 år gammel mor til fire, og bedstemor til fem skønne børnebørn.

Jeg er gift og bor i Vejle, hvor jeg har min klinik i mit hjem, og hvor du vil blive mødt i rolige og anonyme omgivelser af mig og min terapihund.

Jeg er studerende ved Systemisk institut for Familieterapi, hvor jeg snart er færdig med min tredje studieår. Denne uddannelse tager udgangspunkt i det systemiske og narrative univers. Har tidligere læst et år på Psykoterapeutisk Institut I Århus - oplevelsesorienteret terapi.

Jeg har arbejdet som folkeskolelærer, specialskolelærer og voksenunderviser i over 20 år. Jeg er videreuddannet indenfor mentalisering, autisme, neuroaffektiv og anerkendende pædagogik og er desuden uddannet læsevejleder. Gennem arbejde og privatliv har jeg en bred erfaring indenfor misbrug, traume, kroniske smerter, socio-emotinelle vanskeligheder, autisme og opmærksomhedsforstyrrelser, angst, OCD, demenssygdomme mv.

Jeg har mange års erfaringer med samtaler, især med børn og unge, der af forskellige grunde ikke trives, men også erfaringer med samtaler med voksne. Jeg har arbejdet med anbragte børn og deres forældre igennem de sidste 8 år.

Kort fortalt om narrativ terapi:

  • Fokus på det ligeværdige forhold mellem terapeut og klient -
  • Klienten er specialist i eget liv, men kan være kommet på afveje af flere grunde
  • Personen og problemet adskilles, personen ER ikke problemet
  • Der er fokus på DINE værdier. Normer er ikke sandheder
  • Den narrative terapeut hjælper bl.a klienten gennem spørgsmål, der får klienten til at anskue problemet fra flere og nye vinkler
  • Terapien foregår i trygge rammer, hvor respekt, anerkendelse og empati er vigtige forudsætninger for, at klienten oplever terapien som behagelig og udbytterig.

Jeg er igennem min uddannelsesinstitution godkendt til at gennemføre terapeutiske samtaler, men da jeg stadig ikke er færdiguddannet, er prisen kun 250 kr pr samtale.

Det er din samtale! Intet er irrelevant, for tungt eller ligegyldigt. Nogle gange udfordrer livet os, og smerten kan være ubærlig at skulle håndtere på egen hånd, andre gange har vi overskud til den form for selvforkælelse, som den terapeutiske samtale også kan og må være.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu