Amalie Sophie Veber

Psykolog

Som psykolog og mentor støtter jeg dig i at finde din egen vej i livet. En vej som er bæredygtig og meningsfuld for netop dig, uanset hvordan den måtte se ud. Det kan være, at du står foran store eller små forandringer i din hverdag.

Det kan være, at du har brug for hjælp til at finde vejen igennem en livskrise eller svær situation. Det kan også være, at du slet ikke ved hvilken vej du skal, men kan mærke at du ikke trives der hvor du er, og at der er brug for forandring. Enten på det indre eller det ydre plan - de største forandringer er i første omgang ofte usynlige for andre.

Uanset hvad du kommer med, tager vores samtaler udgangspunkt i din unikke situation og dine ønsker. Vi arbejder målrettet med de udfordringer, du møder i livet. Sammen sætter vi fokus på din trivsel i hverdagen, og hvordan du nærer og ærer dig selv, så du har energi og overskud til at handle på dine drømme og bevæge dig mod et mere meningsfuldt liv.

Udgangspunktet for samtalen er din oplevelse af din nuværende situation. Sammen udforsker vi din forståelse og de fortællinger du har om dig selv og din situation, samt hvilke handlemuligheder der findes. Min erfaring er, at forståelse er første skridt på vejen til accept og dernæst at kunne give slip på gamle mønstre og skabe forandring. Gennem samtaler og øvelser finder vi sammen frem til hvordan du kan skabe et liv med mere glæde, overskud og mening. Et liv som er bæredygtigt for dig i længden.

Hvad arbejder vi med i terapien?

Jeg støtter dig i din udviklingsrejse og i at tage personligt lederskab over dit liv. Jeg tror på, at al meningsfuld forandring kommer indefra. Derfor arbejder vi med, at styrke din forbindelse indadtil, så du kan mærke, hvad der er rigtigt og meningsfuldt for dig.

Jeg kan hjælpe dig med problemstillinger som f.eks.:

- Tankemylder og negative tanker.

- Angst.

- Lavt selvværd.

- Stress og indre uro.

- Identitet og arbejdsliv.

- Tvivl om livsvalg og hvad dit næste skridt skal være.

- En overvældende livskrise, f.eks. at blive forældre.

Jeg får løbende supervision på mit psykologiske arbejde og udvikler desuden min faglighed gennem bøger, kurser og forskningslitteratur.

Vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig kan du booke en uforpligtende og gratis forsamtale. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu