Cecilie Nymand Frederiksen

Autoriseret psykolog og parterapeut

For de fleste mennesker er vores relationer det, der betyder allermest for, hvordan vi har det. De fleste relationer giver både glæder og udfordringer, og det er helt normalt. Nogle gange kan det dog være hjælpsomt at tale med en udenforstående om det. Fx om, hvad du selv bidrager med, hvordan du kan ændre det, der fungerer mindre godt, og hvordan du kan komme tættere på den slags relationer, du gerne vil have.

Cecilie er psykolog med speciale i relationer. Hun har særligt fokus på kærlighed, singleliv, kærestesorger, og relationen til sig selv. Cecilie er en skarp og nærværende psykolog, der nænsomt, men tydeligt hjælper med at se og fastholde et fokus på det, som kan være vigtigt at arbejde med. Hun har en naturlighed i at se det meningsfulde i menneskelige reaktioner og adfærd som ellers kan se uhensigtsmæssig ud. Hos Cecilie vil du således få hjælp til at se og finde omsorg med alt det, du allerede gør, og samtidig bruge det som udgangspunkt for at skabe den forandring i dit liv, som du kunne ønske dig.

Cecilie arbejder både med par, individuelle klienter og grupper. I parterapi hjælper hun klienterne med at genfinde kærligheden og den trygge kontakt til hinanden. Hun arbejder også forebyggende med par, der ønsker at styrke og pleje den vigtige relation som et parforhold er, og tilbyder blandt andet Par-tjek.

I de individuelle forløb arbejder Cecilie fx med mønstre i kærlighedsrelationer, kærestesorg, tvivl og med singlelivets udfordringer. En del individuelle forløb har også ”relationen til dig selv” som fokuspunkt. Cecilie arbejder også med gruppeterapi til unge, samt med parkurser.

Cecilie har også en gruppe der arbejder med temaer omkring at have store forventninger til sig selv, og være i tvivl om, om man er god nok. Gruppen er for unge voksne i alderen fra midt 20 til midt 30,. Gruppen er oprettet fordi så mange unge mennesker kæmper med problemstillinger, der ligner hinanden, og fordi noget af det, der er allermest hjælpsomt ift. netop disse problemstillinger er at arbejde med dem sammen med andre - at finde ud af at man ikke er alene. Så hvis du kæmper med de udfordringer der gerne opstår i forbindelse at være kvartvejs i livet, kan du overveje om du kunne have lyst til at arbejde med det i en gruppe

Cecilie har tidligere arbejdet i Studenterrådgivningen. Herfra har hun stor erfaring i arbejdet med særligt unge og studerende. Hun er derfor også skarp på problemstillinger omkring eksamensangst, stress, studietrivsel, overspringshandlinger og ensomhed.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu