Cecilie Sonne

Mentor og coach - Barsel

Forløb med fokus på dig. Dine behov, styrker og svagheder.

Jeg tror på at hvert individ kan have brug for at se livet fra et nyt perspektiv. Jeg mener ikke at vi hele tiden behøver at være i gang med selvudvikling, sætte nye store mål eller lave én stor livsstilsændring. Indimellem er det helt okay bare at være til, stoppe op og trække vejret.

I mine forløb bliver du mødt lige der hvor du er i livet. Mellem hver session får du små opløftende mails, og så foregår online, så du altid kan sidde hjemme i trygge rammer, have mig med på farten, ferie eller ud på en gåtur i naturen. Du er aldrig forkert for dine følelser. Og du skal aldrig undskylde for hvad du føler, eller slå dig selv i hovedet for hvad andre har budt dig. Hvad end du har et konkret mål, eller blot mangler en ved din side vil du med mine online forløb blive støttet, guidet og vejledt.

Lidt om mig:

Jeg er uddannet socialrådgiver og er i dag startet op som selvstændig. Jeg har skrevet flere bøger om mental sundhed, holder foredrag, er med i debatter som ekspert på området og så gør jeg en dyd ud af at normalisere det at tage vare på sin mentale sundhed via min instagram livet_skal_leves. For mig betyder delmålene her i livet, lige så meget som selve målet. Der er ingen opskrift, eller en rigtig eller forkert måde at leve livet på. Og indimellem må vi gerne række en hånd ud efter hjælp, anerkendelse eller søge nye perspektiver at se livet i.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu