Dorte Lemming

Psykolog

Læs mere om Dorte her:
Mit navn er Dorte. Jeg er autoriseret psykolog og er medstifter af Psykologhuset ReView som ligger i Gammel Brabrand. Jeg er certificeret Metakognitiv terapeut, Level II, og arbejder primært med Metakognitiv terapi (MCT), da jeg oplever, at denne terapiform giver gode resultater på forholdsvis kort tid ved en bred vifte af udfordringer som eksempelvis stress, angst, depression og ved forskellige former for belastningsreaktioner, herunder PTSD. (Den gode effekt påvises også gennem forskning).

Sådan arbejder jeg: Det er vigtigt for mig, at hjælpe dig til bedring og lindring så hurtigt som muligt. Derfor vil jeg oftest introducere dig for forskellige metoder til at begrænse dit tankemylder som noget af det første. Derudover vil vi sammen se på, hvilke andre "ting", du kommer til at gøre, som er med til at holde dig - og dit nervesystem - fast i en ond spiral, så vi også kan mindske dette. At lære dig at håndtere dine tanker på en ny og mere hensigtsmæssig måde, samt at lære dig, at begrænse/ændre stress-, angst og/eller depressionsskabende adfærd, er noget af det, jeg er rigtig dygtig til, og som giver dig hurtig bedring. Hvis du ønsker det, kan jeg efterfølgende hjælpe dig med at forstå, hvordan dine udfordringer er opstået, set i lyset af dit liv både nu og tidligere.

Jeg kan også hjælpe dig med at sætte en retning for dig selv og dit liv fremadrettet, som er meningsfyldt, og som passer til netop dine drømme og mål - ikke til omgivelsernes forventninger og ønsker for dig. Vi starter altså med at arbejde med det, der driller dig i nutiden (så du hurtigt kan få det bedre), kan evt trække tråde til fortiden og ender typisk med at se fremad, så vi sikre os at du fremadrettet lever et liv, der giver glæde og mening.

Erfaring og uddannelse:
Da det er vigtigt for mig at være dygtig til det, jeg laver, deltager jeg løbende i kurser og efteruddannelser. Derudover får jeg supervision på mine terapiforløb og opdaterer mig løbende på den nyeste forskning indenfor bl.a. Metakognitiv terapi. Jeg er ligeledes så privilegeret at være supervisor på den Metakognitive uddannelse i København under Adrian Wells (som er grundlæggeren af Metakognitiv terapi), hvilket er yderst lærerigt.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu