Hanne Rysbakke

Psykoterapeut og coach

Psykoterapi er en samtale mellem dig og mig; om det som er vigtigt i dit liv. Sammen undersøger vi, hvilke tanker overbevisninger og mønstre, som står i vejen for, at du kan leve dit fulde potentiale ud.

Vi kan have tendens til at gentage uhensigtsmæssig adfærd eller have mange negative tanker om os selv. I terapien forsøger vi at se bagom og forstå, hvad der ligger til grund for en bestemt adfærd, tankemønster m.v.

Coaching handler om at støtte dig, så du træffer gode beslutninger, når dine mål og lever et liv i balance. Vi har alle drømme, mål og ønsker for vores private og professionelle liv, og nogle gange skal vi finde modet til at springe ud og udleve dem.

Jeg har et levet liv bag mig både som kvinde, mor, partner, leder, bonusmor, bibliotekar, veninde, søster, datter, barista – blandt meget andet. Livet har budt på lidt af hvert, så som skilsmisse, modløshed, sorg, fyring, parforholdsproblematikker osv. Jeg har også oplevet, at livet kan blive godt igen, og at vi selv har en stor indflydelse på hvordan. Det kan være en lang og udmattende rejse, og derfor kan det hjælpsomt at gå i terapi. Her kan jeg være din følgesvend og støtte dig på rejsen mod det liv, som er rigtigt for dig.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu