Jane Bak

Psykoterapeut

Psykoterapi for alle

Terapi er noget af det mest meningsgivende for mig. Terapi har givet mig ro og et personligt kompas i mit liv. For mig er det et privilegie at være med på mine klienters udviklingsrejse. Jeg er taknemmelig over at kunne overvære hvordan de finder ro og retning i deres liv.

Jeg tilbyder samtaleterapi med et eksistentialistisk fundament. Vi har altid et valg og ansvar overfor os selv og for de valg vi gør i vores liv. Jeg vil følges med dig ud af din vej og støtte dig i de valg, som du tager. Sammen ser vi på de muligheder, som du har og på hvad du kan gøre for dig selv.

Jeg har mere end 20 års ledelseserfaring fra erhvervslivet og med at se på de dynamikker vi indgår i på vores arbejdspladser og de adfærdsmønstre, som vi benytter os af i vores relationer såvel privat som i vores professionelle rammer.

Vil du arbejde med dig selv?

Terapi er for alle, der har en vilje til at arbejde for at få det bedst mulige ud af sit liv. Derfor kan terapi være både for dig med store traumer og kendte temaer, som du ønsker at arbejde med og det er også for dig, som ikke har et tydeligt billede af hvad du egentlig gerne vil. Uanset hvad lige præcist din bagage består af, så vil jeg hjælpe dig med at pakke den ud og hjælpe dig med at se på hvad du vil have med dig videre på din færd i livet. I vores møde og i vores samtale, vil jeg møde dig fordomsfrit og med empati. Jeg vil støtte dig i at være den du er. Jeg vil støtte dig i, at du tager styring i dit liv.

Jane Bak - Hvem er jeg?

Jeg er født i 1971 og har en søn fra 2015. Jeg er uddannet Gestalt Psykoterapeut ved Københavns Gestalt Institut i 2014. Derudover er jeg cand.ling.merc uddannet i spansk.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu