Jane Dyhr Johansen

Psykolog

Mit navn er Jane, og jeg er uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet. Jeg er siden hen autoriseret af Dansk Psykolog nævn og har taget en to-årig efteruddannelse inden for Metakognitiv terapi (level 1) ved Metacognitive Therapy Institute/Adrian Wells samt en to-årig efterdannelse inden for intensiv dynamisk coaching (en tilgang inspireret af psykodynamisk terapi/ISTDP).

Jeg tilbyder derfor terapi/coaching inden for begge rammer. Senest er jeg endvidere i gang med en efteruddannelse inden for Mental Training ved Master of Mental Training. Jeg er medejer af psykologhuset ReView, som pr. 1. januar 2018 er flyttet i nye lokaler i Brabrand. Jeg har fra min tid inden for sygedagpenge regi arbejdet særligt meget med kroniske smerter, kriser/traumatiske hændelser, stress, angst og depression, mens jeg inden for arbejdsmiljøområdet har erfaring med udfordringer i arbejdslivet – herunder især stress på alle niveauer i virksomheden. Jeg arbejder således med mennesker, som af forskellige årsager – private og arbejdsmæssige – har en oplevelse af at miste fodfæstet og har behov for hjælp til at komme tilbage på sporet og/eller komme et nyt sted hen.

Som psykolog er jeg, i samarbejdet med dig, særligt optaget af at finde frem til, hvad der forhindrer dig i at leve dit liv og nå dine mål. Går dit liv i den retning, som du ønsker dig personligt, karriere- og familiemæssigt? Eller er din hverdag præget af uro/angst, undgåelse/overspringshandlinger, negative tanker/spekulationer eller defensive rutiner – alt i alt reaktioner, som hindrer dig i at nå dine mål og leve dit liv? Vi vil i forløbet fokusere på dine udfordringer her og nu og sammen forsøge at forstå, hvad det er, der skaber og fastholder dig i en utilfredsstillende situation eller uønsket måde at leve dit liv på.

Vi vil fokusere på at give dig indsigt i og viden om dine udfordringer, således at du kan handle anderledes og derved bryde den onde cirkel. I mit arbejde læner jeg mig primært op af min viden og erfaring med både metakognitiv og psykodymanisk terapi og vælger min tilgang ud fra den udfordring, som du ønsker at arbejde med. For at kvalificere mit arbejde yderligere modtager jeg løbende supervision af forskellige supervisorere.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu