Karin van Everdinck

Psykoterapeut

Lokaliseret i både Sorø og Roskilde 

Det kan være svært at få din hverdag til at hænge sammen, når du er psykisk ramt eller kriseramt. Derfor arbejder vi først med, at du kan få ro på igen for derefter at arbejde dybere og se på årsager.

Speciale/kompetencer: - Behandling af stress, angst, depression samt støtte i sorgprocesser, livskriser og selvudvikling. Jeg er godkendt af Dansk Sundhedssikring. Såfremt du har en sundhedsforsikring hos DSS, kan du søge om bevilling til din behandling - Mindfulness og arbejdet med nervesystemet - Erfaring med psykiatriske diagnoser, herunder skizofreni og borderline - Supervision og klinikvejledning til kommende og praktiserende kunst- og psykoterapeuter.

Praksis erfaring I mere end 20 år har jeg arbejdet i en miljøterapeutisk organisation, der arbejder med dag- og døgnbehandling af psykisk syge børn, unge & voksne.

Siden 2016 har jeg været privat praktiserende - Individuelle terapiforløb i egen praksis i Sorø og Roskilde (siden 2016) - Individuel supervision til studerende og praktiserende kunst- og psykoterapeuter (siden 2016) - Kunstterapeutiske udviklingsgrupper & drømmegrupper (siden 2016) - Kunstterapeutiske workshops (siden 2016) - Stressforløb for FOA Sjællands medlemmer (2018 & 2019) - Kunstterapeutiske forløb med psykisk sårbare unge voksne (2018) - Kunstterapi i naturen (siden 2018) - Udstillinger, foredrag og undervisning til voksne

Uddannelse: Jeg er Medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF, der står garant for, at jeg har en certificeret uddannelse bag mig. Dernæst er jeg medlem af kunstterapiforeningen. Supervisor (Peter Kofoed, 2022) - Diplom Kunstterapeut (Inst. for Kunstterapi, 2016) - Psykiatrikursus (2018) - Almen Voksenpæd. Grunduddannelse (AVG, 2010) - Psykiatrikursus (2010) - Auditoruddannelse (Akkreditering Danmark, 2009)

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu