Krisitian Lysdahl Sørensen

Sexolog, Par- & Psykoterapeut M.P.F.

Jeg har en passion for at støtte mennesker og par til et godt og meningsfyldt liv, uanset om udgangspunktet er: Parret eller individets lyst til at finde og arbejde med egne indre ressourcer og eventuelle blokeringer, som spænder ben for at du/I kan nå ønsker og mål i livet Stress og afvikling af den for dig eller din virksomhed Personlige kriser i livet, vi kan alle blive udfordret på livets vej Forstå og mærke din seksualitet og dine drifter, således du frit kan udtrykke og udleve dig som det seksuelle væsen vi alle er Dig, som søger afklaring og ønsker at udvikle dig på et personligt plan.

Som person og psykoterapeut er jeg indlevende, nærværende og lyttende med en skarp intuition og blik for den centrale problemstilling, der skal arbejdes med, for at jeg lige netop kan hjælpe dig/jer. Netop disse evner giver mig adgang til at kunne møde alle klienter og samarbejdspartnere med stor empati og med en ganske særlig klarhed, forståelse og vågenhed.

Yderligere information om min terapeutiske baggrund Certificeret psykoterapeut og parterapeut. Psykoterapeut M.P.F. – betyder at jeg opfylder Dansk Psykoterapeutforenings optagelseskrav Certificeret hypnotisør Certificeret stresscoach Familieterapeut Certificeret Sexolog Supervisor Efteruddannelse i chok og traume release Efteruddannelse i skyld og skam NADA Terapeut – øre-akupunktur som et effektivt supplement til stressbehandling, hvis jeg skønner at det er nødvendigt Mere end 20 års erfaring som psykoterapeut og over 10-års uddannelser. Er desuden med til at uddanne næste generation af psykoterapeuter gennem psykoterapeutuddannelsen.com.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu