Kristina Beck og Philip Bek Tingleff

Coach - Læge og klinisk diætist

Vanehuset

Ønsker du et liv med vaner og adfærd, som er i overensstemmelse med dine værdier?

Målet med vanecoaching er med udgangspunkt i dine ønsker og muligheder, at opnå dine mål på en holdbar måde – uden restriktioner, slankekure eller quickfixes.

En grundsten i vanecoaching er ikke at diktere, men at facilitere livstilsændringer. Dette I modsætning til den typiske tilgang I sundhedsverdenen, hvor du ofte bliver fortalt, hvad du skal gøre. Umiddelbart giver det mening, at et godt råd er lige det, du har brug for. Det er dog sjældent løsningen.

Løsningen skal findes i dine præferencer, din hverdag, dine værdier og ultimativt dine vaner – og hvem kender dit liv bedre end dig selv?

VI BRÆNDER FOR AT HJÆLPE MENNESKER MED AT SLIPPE KUR-MENTALITETEN OG OPBYGGE SUNDE MAD- OG MOTIONSVANER

Med vanecoaching hjælper vi dig med at reflektere over, hvad der er vigtigt for dig og omsætte det til konkrete handlinger, således at dine handlinger afspejler dine værdier. Som vanecoaches arbejder vi væk fra stringente kure og kostplaner og hen imod bedre forståelse for egen adfærd og værdier. Læs mere Ved at se på netop din hverdag, dine vaner og overbevisninger kan vi i fællesskab skabe realistiske strategier og adfærdsændringer, du med langt større sandsynlighed kan holde på lang sigt.

Hos os bliver du ikke bedt om at udfylde et spørgeskema med alder, højde og vægt for derefter at få at vide hvor mange kalorier du må få og hvilken mad du må spise! Vi tror på en blødere tilgang, hvor metoden bygger på adfærdsdesigns, psykologi, vanecoaching og specifikke handlingsrettede retningslinjer, hvor intet er forbudt eller forkert. En succesfuld plan bør ikke hvile på viljestyrke, men derimod sunde vaner, hvor du ikke føler, at du skal anstrenge dig for at holde den ønskede vægt stabil.

Kristina
Jeg er uddannet læge siden 2014 og har arbejdet på flere forskellige hospitalsafdelinger, men størstedelen af min erfaring kommer fra almen praksis. Jeg har altid haft en både personlig og faglig interesse for sundhedsadfærd og psykologi og har gennem årene haft mange overvejelser omkring, hvilken retning mit arbejdsliv skulle gå. Jeg tog vanecoachuddannelsen, dels for at supplere mine kompetencer som læge, dels af personlig interesse. Min interesse er kun blevet større og samtidig ser jeg nu muligheden for som vanecoach at hjælpe mennesker på en både meningsfuld og omsorgsfuld måde. Med mine personlige og faglige kompetencer i kombination vil jeg glæde mig til at hjælpe netop dig.

Philip
Følelsen af at nå et mål som jeg har sat mig for, er en fantastisk følelse og selve processen mod målet, hvor jeg skridt for skridt kan mærke, at jeg forbedrer mig, tiltaler mig meget. Med en baggrund som bl.a. klinisk diætist, personlig træner, vanecoach, smertecoach og helse- og sportsmassør, er dette fokus på processen mod at nå mine klienters mål, noget der motiverer mig utroligt meget.

TrustScore 4.3 |9 reviews

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu