Kristina Refsgaard

Psykomotorisk terapeut

Kristina Refsgaard

Jeg hedder Kristina Refsgaard og er psykomotorisk terapeut med egen praksis i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg.

 

Hos mig får du behandling og støtte til at tage hånd om

- smerter

- kropslig og mental uro

- spændinger

- stressrelaterede gener

- restitution efter sygdomsforløb

- grænsesætning og sensitivitet

- søvnbesvær

- livskriser

 

Psykomotorisk terapi er en nænsom og effektiv behandlingsform, som tager udgangspunkt i at vores krop og psyke hænger sammen og konstant påvirker hinanden. Derfor giver det både god mening og gode resultater at inddrage begge aspekter i et behandlingsforløb.

Selve behandlingen består af dialog, eventuelle øvelser og behandling på briks. Du behandles altid udenpå tøjet og behandlingen foregår som et samarbejde imellem os, med fokus på dine ønsker, behov og dagsform. Derfor vil du også opleve at behandlingen er helt tilpasset dig og varierer fra gang til gang.

Jeg har altid været interesseret i hvordan vores tanker, følelser og krop påvirker hinanden og det var min primære motivation for at tage den 3½-årige professionsbachelor i psykomotorik i 2008. Jeg synes stadig det er et spændende udgangspunkt at jeg (og mine hænder) er mit vigtigste arbejdsredskab og min største ressource.

Som behandler lægger jeg vægt på at vores relation er tryg, ligeværdig og respektfuld. Mit afsæt er min viden om bl.a. anatomi, fysiologi og psykologi – men det er DIG, der er ekspert på dig og din krop. Derfor vil du også opleve at jeg ikke altid giver dig eksakte svar, men guider og støtter dig i at mærke, hvad der er rigtigt og vigtigt for lige præcis dig.

Min klinik ligger i det smukke Sejs-Svejbæk, 5 min. kørsel fra Silkeborg og 25 min. kørsel fra Århus. Her er lyst og rummeligt og du er meget velkommen.

 

De bedste hilsner,

Kristina Refsgaard

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu