Lisa Thorlund Simonsen

Coach

Føler du dig overvældet? Har du lettere til tårer end sædvanligt? Føler du dig forvirret? Har du søvnproblemer? Har du svært ved at planlægge og huske vigtige ting?

… så er du muligvis stressramt eller ved at udvikle stress. Som stresscoach kan jeg hjælpe dig til at forstå, håndtere, reducere og forebygge stress. Der er altid en vej – også når du ikke selv kan få øje på den!

Sådan foregår det:

Gennem en række sessioner undersøger vi sammen årsagen til din stress og finder ud af, hvordan du bedst muligt lærer at håndtere stressede situationer både privat og arbejdsmæssigt. Stress og oplevelsen af den kan være meget forskellig fra person til person, og det er derfor individuelt, hvor mange sessioner, der vil være brug for, men jeg anbefaler mellem tre og seks. Ingen mennesker er ens, og du kan være sikker på at få et forløb, der tager højde for lige nøjagtig dig.

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed fra Københavns Professionshøjskole. I mit bachelorprojekt har jeg beskæftiget mig med emnet stress og har derudover taget Stresskonsulentuddannelsen hos Vælds Coaching & Uddannelse ved Louise Vælds. Jeg bruger titlen stresscoach, da det er coachingens teknikker og modeller, jeg har lært på uddannelsen, og som jeg bl.a. gør brug af under vores samtaler. Min store passion og mål er at hjælpe andre mennesker. Jeg oplever en oprigtig glæde og får energi, når jeg kan se og mærke, at andre kan bruge min viden og vejledning til at skabe en positiv forandring i deres eget liv.

Er du klar på at opbygge sunde vaner, som er holdbare og meningsfulde for dig? Så er jeg klar til at hjælpe dig!

Jeg er er meget engageret i mit arbejde med klienter, og du kan forvente at få en meget støttende og nærværende coach og vejleder. Dét, der driver mig mest, næstekærlighed. Jeg tror på, at man kommer længst med en omsorgsfuld og anerkendende tilgang og en positiv attitude.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu