Liv Johns

Traumeterapeut - Parterapeut, psykoterapeut og coach

Jeg adskiller mig fra mange andre psykoterapeut med min ekspertise inden for traumeterapi og min evne til at hjælpe mennesker med at give slip på fortiden. Jeg har en omfattende uddannelse og erfaring inden for terapeutisk arbejde med traumer, hvilket giver dig en dyb forståelse for, hvordan tidligere traumatiske oplevelser kan påvirke en persons liv og relationer.

Mit fokus på at hjælpe folk med at give slip på fortiden er afgørende, da mange mennesker oplever, at deres tidligere traumer fortsat påvirker deres nuværende liv og forhold. Du vil opleve jeg er dedikeret til at støtte og vejlede dig i din helingsrejse ved at bruge effektive traumeterapiteknikker og metoder til det liv du længes efter.

COACH Som efteruddannet coach kan du få hjælp -ikke kun til at arbejde dig ud af dine traumer, men også guide dig til at opnå dine mål og potentielle vækst. Dette giver en helheds oplevelse af dig selv med mulighed for at udvikle dig på flere områder af dit liv.

PARTERAPI Identifikation og forståelse af tidligere traumer: giver par hjælp til at identificere eventuelle tidligere traumatiske oplevelser, som begge parter kan have oplevet. Dette kan være vigtigt, da tidligere traumer ofte påvirker en persons adfærd og følelsesmæssige reaktioner i nære relationer. Ved at identificere og forstå disse tidligere traumer kan parret begynde at forstå, hvorfor visse mønstre eller konflikter gentager sig, og arbejde hen imod at bryde disse mønstre.

Jeg guider jeg i at bearbejde jeres individuelle traumer og hjælper jer med at finde måder at helbrede på, så i kan genoprette jeres følelsesmæssige velbefindende og finde nye måder at håndtere eventuelle traumatiske eftervirkning. På den måde kan i begynde at skabe et sundere fundament for jeres forhold. Ved at give slip på fortiden, kan i udvikle en dybere forståelse og empati for hinanden. Når i anerkende hinandens baggrund.

Det vil især styrke jeres kommunikation og intimitet, at i får adresseret tidligere traumer. I vil udvikle mere effektive kommunikationsmønstre og genoplive følelsesmæssig og fysisk intimitet.

Jeg glæder mig til at møde dig

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu