Lotte Bukh

Autoriseret psykolog og parterapeut

Jeg er autoriseret psykolog og uddannet i Emotionsfokuseret Parterapi og Kognitiv Adfærdsterapi. Herudover arbejder jeg ud fra en Compassion Fokuseret tilgang.

Jeg har i alle mine år som psykolog interesseret mig for og arbejdet med par, forældre, børn og familier, og jeg har de seneste år valgt at specialisere mig i emotionsfokuseret parterapi og forældrerådgivning.

Udover mit nuværende særlige fokus på par og forældre, har jeg stor viden om angst, da jeg i tre år var psykolog ved Center for Angst på Københavns Universitet, hvor jeg blandt andet var medforfatter på behandlingsmanualen 'Få Styr på Angsten'. Jeg hjælper derfor meget gerne børn, unge og voksne med angst inde på livet.

Jeg tager altid udgangspunkt i jer, mine klienter. Vi er sammen nysgerrige på, hvad I ønsker min hjælp til, og hvad I har brug for.

Tryghed er et særligt vigtigt fokus for mig og vores fælles arbejde foregår kun, når der er tryghed i rummet. Jeg er ærlig og nærværende og prøver sammen med jer på en rolig og kærlig måde at forstå, hvad I lykkes med, og hvad der bliver svært.

Vi har sammen særligt fokus på jeres nære relationer, hvilke uhensigtsmæssige mønstre, I kan havne i her, og hvordan I kan styrke forbindelsen til jeres nærmeste og på den måde få mere ro, glæde og nærvær ind i jeres liv.

Jeg modtager løbende supervision og har fast faglig sparring med psykologkollegaer, hvilket hjælper mig til at bevare min faglige skarphed.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu