Maria Berry Sonne

Coach og parcoach

Coaching er for mig at skabe rum til alt det, der er dig, til nye perspektiver og højere bevidsthed. Det er at lære dig selv bedre at kende og at give dig muligheden for at tage ansvaret for dit liv. Coaching er for mig, at jeg stiller dig de rette spørgsmål på den rette timing, for at skabe mulighed for nye indsigter, perspektiver og at du kan skabe den forandring, som du ønsker at skabe i dit liv.

At du er landet på denne side viser mig, at du er nysgerrig. Måske der er noget, der kalder på dig? Måske står du over for en stor beslutning? Måske ved du slet ikke hvad den beslutning handler om? Måske har du brug for at gøre noget andet end hidtil? Måske er det det nu, du skal sætte dig selv først? Måske det er noget helt andet, der har fået dig her til?

Nysgerrigheden er første skridt, tror jeg på.

Hvad er coaching? Coaching er en ligeværdig samtale mellem du og jeg. Jeg er tovholderen på samtalen, lytter aktivt og stiller de rette spørgsmål, for at åbne op for din bevidsthed og nye perspektiver.

Coaching handler om at flytte mennesker. Det er en metode, som kan være med til at bryde negative mønstre, overkomme forhindringer og erstatte det med mere støttende og givende alternativer.

Hvorfor coaching? Vid at det er okay, at du har det, som du har det, men vid også, at det er muligt at søge støtte, når du føler dig klar.

Vi kan alle have brug for støtte til at overkomme forhindringer. Coaching er en måde at skabe nye muligheder for både handling og accept.

Hvordan foregår det? Coaching kan hjælpe dig med at omsætte dine tanker til konkrete handlinger. Coaching kan samtidig også støtte dig til at give slip og skabe accept. Begge dele kan være utroligt frisættende.

Coaching giver dig redskaber til at håndtere både store og små udfordringer i dit liv. Jeg tror på, at alle svarene allerede findes i dig, dem finder vi frem sammen.

Foregår både fysisk i Sabro eller online. Når du køber et forløb på minimum 5 sessioner modtager du en velkomstpakke med notesbog og samtalekort.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu