Maria Bøjesen

Coach - Vane Terapeuterne

Hvem er jeg?

Mit navn er Maria, og jeg er én af de tre, der står bag Vane Terapeuterne. Når jeg tænker tilbage på min barndom og mine teenageår, har de aldrig været præget af diverse slankekure, eller tanker omkring mad, krop og vægt. Til trods for at jeg en del år har svømmet på konkurrenceniveau, hvor der som regel er et altoverskyggende fokus på krop og vægt, har det aldrig ført til en kropsfikseret tankegang eller ønsket om vægttab.

Mit ønske om vægttab kom først noget tid efter gymnasiet, hvor jeg i længere tid havde negligeret, at min krop havde ændret sig, og jeg havde taget på. Da jeg en dag stillede mig op på badevægten, blev jeg ramt af en mur af negative tanker omkring mad, krop og vægt. Og til trods for at jeg startede en vægttabsrejse med ønsket om, at det skulle være selvkærligt og at intet var forbudt, førte det alligevel til regler, restriktioner og et for stort fokus på træning og bevægelse. Min hverdag blev fyldt med burde-tanker og jeg fik et enormt stort fokus på min krop.

Heldigvis fylder disse burde-tanker ikke længere i dag, og fokus er derfor ikke kun rettet mod min krop, men rettet mod at jeg skal have det godt. Vejen til kropsro og madro er kringlet og ikke bare lige til - det har den heller ikke været for mig og jeg er stadig i processen. Det kan tage lang tid at opnå og for mig dukker svære tanker om mad, krop og vægt stadig op en gang imellem. Når disse tanker dukker op, er jeg i dag nysgerrig på, hvad tankerne vil, og fordi jeg har nye og bedre strategier til at håndtere disse svære tanker, får de ikke længere lov til at fylde på samme måde.

I dag brænder jeg for at hjælpe kvinder med at navigere rundt i de svære og negative tanke- og adfærdsmønstre. Jeg brænder for at hjælpe dem ud af et liv med under- eller overspisning, og sammen med dem skabe en hverdag uden restriktioner og med færre svære tanker omkring mad og krop.

Hvad får du hos os?

Hos Vane Terapeuterne finder du et team af dygtige og kompetente terapeuter, der coacher og hjælper dig ud af et liv med under- eller overspisninger. Vi hjælper dig med at skabe en hverdag uden restriktioner og med færre tanker omkring mad, krop og vægt, for derigennem at opnå madro, kropsro, større overskud og mental frihed. Vi hjælper med at navigere rundt i de svære tanker og følelser om mad, krop og vægt, så du kan bruge din energi og frihed til at gøre mere af dét i livet du længes efter at foretage, og være mere ægte tilstede i din hverdag. Derfor hjælper vi dig med at identificere dine værdier og sammen sætter vi specifikke handlingsmål og giver dig redskaber til at håndtere de svære tanker og følelser, som begrænser dig i at leve det liv, som du drømmer om.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

De kærligste hilsner

Maria, Vane Terapeuterne

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu