Maria Kamille Magnusson

Mentor, certificeret essens guide i human design og numerologi, certificeret reiki healer

Igennem manifestation, mindset og mine erfaringer skaber vi i fællesskab de ændringer der skal til, for at du kan leve dit drømmeliv. Dette blandt andet igennem min værktøjskasse som er fyldt med human design, numerologi og clearings. 

Hvem er jeg: 

For 5 år siden tog jeg en beslutning, en beslutning om at gå efter mine drømme    HELHJERTET og uden at blinke. Gå med alt der dukkede op og som føltes GODT nede i maven. 

Jeg har gået en vej i mit liv der har været ufattelig hård, med stress - angst - depression, men også en vej som har givet mig erfaring og livslange læringer. På trods af denne meget humplede vej, så har der altid været lys, der har altid været energi og positivitet til at tage et skridt mere selvom det føltes som om jeg havde 45+ kg tung bagage i rygsækken. Igennem de sidste 5 år hvor jeg har arbejdet dybt med mig selv, helt ind til kernen, har jeg oplevet at der selvfølgelig (ligesom alt her i livet, i min optik) har været en mening med galskaben. Og nu ser jeg tydeligere end nogensinde før hvorfor jeg har skulle alt dette igennem. Det kan føles så uendelig hårdt, uretfærdigt og frygteligt når man står i det. Men jeg VED om nogen at med de rette værktøjer, en håndsrækning og et dybt og kærligt kig ind i dit indre så kan ALT lade sig gøre. 

Hvordan kan du arbejde sammen med mig: 

Jeg brænder for at gå vejen SAMMEN med dig, inspirere, guide og følge dig på din rejse. Når du er under mine vinger er du aldrig alene, og alle tanker og følelser er okay. Det jeg tilbyder er ikke noget quick fix, det er for dig der er klar til at gå vejen og opnå livsændrende forandringer i dit liv. 

Derfor tilbyder jeg  1:1 sessioner  og  1:1 forløb. 

Jeg bruger primært min instagram @soulbration hvor jeg deler ud af mig selv, og de ting jeg tilbyder. Samtidig har jeg en gratis facebook-gruppe (SoulbrationLive) hvor jeg går live med specifikke emner og hvor det er muligt at stille spørgsmål til disse. 

Er du klar til at lære dig selv at kende i dybden, og komme ned i kroppen frem for hovedet. Kaste alle tanker om hvad der er rigtigt og forkert væk, og træffe beslutninger ud fra hvad der er bedst for DIG? 

Så vil jeg se frem til at høre fra dig. 

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu