Mette Holme Jensen

Psykolog

Læs mere om Mette her:
Autoriseret af psykolognævnet Specialist i klinisk psykolog Medlem af Dansk Psykologforening I mødet Når du kommer til samtaler hos mig, så vil du møde en psykolog i øjenhøjde, der er oprigtig interesseret i din fortælling og i at bruge min faglighed til at guide dig ind på et spor i livet, hvor du trives bedre. Jeg er god til at få skabt en uhøjtidelig stemning samtidig med, at jeg insisterer på at bruge tiden sammen med dig effektivt og målrettet.

Jeg er altid opmærksom på løbende at sikre mig, at vi arbejder mod det samme mål og at vi taler om det, som du er mest optaget af. Erfaring Jeg har taget min uddannelse på Århus Universitet og blev uddannet psykolog i 2008. Herefter blev jeg ansat i Region Hovedstadens Psykiatri, hvor jeg var ansat i 6 år som klinisk psykolog. Det har givet mig en bred viden om og indsigt i mange forskellige psykiske lidelsers udtryk og behandling heraf.

Jeg har specialviden indenfor behandling af angst, depression og traumer. I den anden del af mit arbejdsliv har jeg arbejdet ved Studenterrådgivningen, hvor jeg effektivt har behandlet studerendes problematikker såsom perfektionisme, eksamensangst og stress. Metode Min primære behandlingstilgang er kognitiv adfærdsterapi, som er en kendt og evidensbaseret tilgang indenfor psykologien. Jeg går op i at få sat nogle klare mål for behandlingen og arbejder på en jordnær og handlingsorienteret måde.

Jeg er god til skabe en stærk kontakt med forskellige typer af mennesker og gør altid mit bedste for at mine klienter skal føle sig trygge og godt forståede i mit selskab. Jeg har stor interesse i at finde ud af, hvad der gør livet meningsfuldt for den enkelte og har også taget en uddannelse indenfor den eksistentielle del af psykologien. Jeg vil også trække på min viden om compassion fokuseret terapi, som er en metode, der handler om at blive mere selv-medfølende og mere venlig overfor sig selv. I det hele taget vil jeg i hvert enkelt klientforløb bruge min psykologiske faglighed og vurdering til at skabe netop den udvikling og forandring, som du som klient måtte have et ønske om.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu