Natascha Wermuth

Coach

Min mission er at skabe mere mental trivsel hos mine klienter og dermed øget livskvalitet. Jeg mener at alle fortjener at leve deres bedste liv og jeg brænder for at hjælpe dig til at leve det liv du drømmer om.

Metakognitiv terapi er for dig der, tumler med overtænkinger, angst, stress, depression, lavt selvværd og spiseforstyrrelser. Det er for dig der ønsker at opleve mere ro og dermed mere mental trivsel i dit liv.

I Metakognitiv terapi kigger vi i mindre grad på indholdet i tankerne, men derimod på, hvordan vi håndterer dem og hvilken effekt vores håndtering har. Terapiformen beror på teorien om, at psykiske diagnoser ikke er noget man rammes af, men derimod noget man kan udvikle ubevidst og derfor gennem terapien kan blive sluppet igen.

Spring ud i det gode liv, med mig ved din side.

I metakognitive terapi sessioner arbejder vi derfor med håndtering af tanker, danner nye strategier til at slippe negative tankemønstre, et øget behov for kontrol og begrænsende overbevisninger. Dette både i terapi session, men også i høj grad gennem øvelser derhjemme. Der bliver ikke lagt nye spor og skabt nye reaktioner på tanker, uden øvelse - På den måde anser metakognitiv teori mennesket som en aktiv medspiller i arbejdet mod at få det bedre, frem for blot en tilskuer til egen mentale mistrivsel. For langt de fleste af mine klienter oplever de at være komme i mål med deres problematik efter forløb på i alt 6 sessioner.

Jeg tilbyder en gratis afklarende samtale, såfremt du ønsker at høre mere om hvad metakognitiv terapi kan give dig. Jeg brænder for at hjælpe dig til at stå stærkt, finde ro og styrke i den du er, handle i kærlighed og opnå dit fulde potentiale.

Jeg hjælper dig med at skabe det liv du brænder for og slippe de bekymringer og begrænsninger, der hindrer dig.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu