Palle Hansen

Barsel indtil marts

Palle er coach 

Min mission er at hjælpe dig ud af “dit hovede” og vise dig, at det er dig der har styringen over hvad du vil bruge dine tanker på. Metakognitiv terapi er for dig, der har problemer med overtænkinger, stress, angst, depression og lavt selvværd. Det er for dig der ønsker at finde roen i hovedet og dermed mere mental trivsel.

I min coaching arbejder jeg med metakognitiv terapi. Den metakognitive terapi er en både skånsom og effektiv måde at arbejde med at minimere dine symptomer og samtidig får vi fat i de tankemæssige vaner, som vedligeholder fx stress, angst, depression og andre former for mental mistrivsel.

Alle forløb tager udgangspunkt i hvem du er og hvilke behov du kommer med. Et terapeutisk forløb er aldrig hverken kortere eller længere end du selv ønsker det skal være. Som Metakognitiv Coach er jeg din sparringspartner og skaber tryghed i processen mod dine mål.

Jeg er selvfølgelig underlagt tavshedspligt. Det er afgørende for mig at sikre dig kvalitet og tryghed i behandlingen. Derfor følger vi løbende op på behandlingens effekt og din tilfredshed. Med en baggrund fra sportens verden, har jeg et unikt indblik i hvordan udøveren/performeren tænker og agere, i en meget konkurrencepræget og stressende hverdag, hvilket også er derfor jeg tilbyder mental coaching for både idrætsudøvere og karriere mennesker med et fokus i det metakognitive.

Jeg tilbyder en gratis opstartssamtale, hvis du ønsker at høre mere om hvad metakognitiv terapi kan give dig. Mit mål er at du skal stå stærkt, finde roen og tro på at du er god nok som du er, så du kan udfylde dit fulde potentiale.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu