Rikke Plum

Cand. Pæd. Psyk.

Rikke yder både fysisk og online konsultationer

"Efter et hårdt sygdomsforløb med mit mindste barn, hvor hverdagen blev vendt på hovedet, et rask barn man også skulle være der for, min mand, familieforhold, en hverdag der skulle hænge sammen og skulle vende tilbage til et job med dårligt arbejdsmiljø, fik min hverdag til at flyde sammen og være ked af alt. Jeg kunne ikke se hvordan jeg skulle komme ud på den anden side, uden samtaler med Rikke. Når jeg står i en situation hvor jeg kan mærke, at jeg bliver utilpas eller en situation hvor jeg taler imod min egen mavefornemmelse stopper jeg op og husker på hvad Rikke har lært mig. Jeg vil blive ved med, at vende tilbage til Rikke hvis jeg kan mærke jeg har brug for det. I hendes selskab føler jeg mig lyttet til og enormt tryg. De varmeste anbefalinger til Rikke" Amalie 37 år og sagsbehandler.

NÆNSOMME OG EFFEKTIVE SAMTALER

Jeg er 44 og uddannet Cand. Pæd. Psyk fra Århus universitet. I mit arbejde kombinerer jeg solid viden om psykologiske teorier og metoder med et holistisk menneskesyn. Det holistiske menneskesyn indebærer, at ser mennesket som en helhed, hvor biologiske, personlige, relationelle og kontekstuelle faktorer gensidigt påvirker hinanden og alle har betydning for, hvordan vi oplever, føler, tænker og handler. Og ikke mindst at jeg arbejder ud fra en tilgang, hvor de psykologiske teorier, greb og metoder, som jeg bruger, kommer an på det menneske, der sidder overfor mig. Det vil sige, at mennesket kommer før metoden hos mig. Når det er sagt er jeg grundlæggende inspireret af en anerkendende og narrativ tilgang til udvikling og det derfor også med dette afsæt, at jeg til hver en tid vil møde det menneske som sidder overfor mig.

 

Jeg er særlig erfaring med:

Voksne: Herunder kronisk sygdom, stress, angst, depression, personlig udvikling og balancering af arbejds- og familieliv.

Forældre: Herunder forældrerådgivning, familieudvikling og barn-voksen relationer.

Unge/studerende: Herunder lavt selvværd, stress, angst, depression, at leve med diagnoser og håndtering af skole- og studiekrav.

 

Klienter oplever typisk, at de via samtaler med mig får:

  • En helhedsforståelse af deres problematik
  • Et trygt rum, hvor de får oplevelsen at blive forstået, vokse og udvikle sig
  • Nye og alternative perspektiver på deres situation
  • Øget forståelse af de mekanismer som udfordrer dem, og af hvordan de kan komme videre i livet
  • Øget ro, overblik og energi
  • Øget selvværd
  • Øget tro og håb

 

Min tilgang er altid åben, nysgerrig og ikke-dømmende, og nøgleord hos mig er Nærvær, Engagement, Autencitet og Professionalisme. Du er velkommen til at kontakte mig for en kort gratis afklarende snak.

Jeg tilbyder online samtaler til nedsat pris med det håb, at alle uagtet økonomi har mulighed for at få psykologisk hjælp og støtte.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu