Susanne Lip

Psykolog

Hos Psykolog Lip kan du få samtaler med enten terapi, udvikling eller supervision i fokus. Uanset om du er ung, voksen eller fagperson. Her får du gode, fleksible muligheder for samtaler med en autoriseret psykolog. Når og hvor det passer dig bedst. Der er både mulighed for samtaler i Harlev J, online og telefonisk. Sammen kan vi skabe nogle gode forudsætninger for et forløb, der passer ind i dit liv.

"INTET PROBLEM ER FOR LILLE ELLER FORKERT HOS MIG, HVIS DET ER NOGET, DER HINDRER DIG I AT LEVE DET LIV, DU ØNSKER”

Det kan være, at du ønsker at blive endnu klogere på dig selv og, hvordan du bliver bedre til at tackle dine udfordringer eller at nå de drømme, du har. Det samme gælder, hvis du arbejder med menneskekontakt på den ene eller anden måde. Og du ønsker at skabe en stærkere faglig samt personlig tilgang til dit arbejde med at hjælpe, støtte og lede andre på rette vej. Eller måske du er soloselvstændig og har svært ved at finde din rette plads. Der hvor du trives. Og indrette dig, så det giver mening for din virksomhed samt ikke mindst dig selv personligt. Det kan også være, at du er studerende og oplever dig tynget, har svært ved at følge med, samt ikke føler at du gør det godt nok. Uanset, er du hjertens velkommen til at kontakte mig. Så kan vi sammen finde frem til, hvad det er, netop du har brug for og, hvordan du skaber det.

"DET ER HELT NORMALT, INDIMELLEM AT OPLEVE, AT DU KAN HAVE BRUG FOR HJÆLP. DET ER EN STYRKE AT KUNNE RÆKKE UD OG BEDE OM HJÆLPEN”

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu