Susanne Strandbygaard

Psykoterapeut, parterapeut og coach

Kropsterapeut på Amager

Ved at arbejde intensivt med dit sind, dine tankemønstre, overbevisninger og dine præsentationskrav, kan du med få behandlinger få en langt bedre hverdag og formindske dine stresssymptomer markant.

Jeg guider din vejrtrækning mens jeg gennem pulserende massage får dit nervesystem til at falde til ro og komme i balance.

Jeg tager kærligt imod dig i min oase i haven og der kan jeg tilbyde behandlinger med dybdegående kropsterapi og forebyggelse af smerter, stress og såvel fysiske som psykiske udfordringer.

BLIV STRESSFRI MED KROPSTERAPI

Ét af mine specialer er at fjerne spændingshovedpine, nakkesmerter og psykiske udfordringer – ofte efter blot én behandling. Jeg løser reelle problemer og mit klare mål er at mine klienter slipper deres spændinger og får langt mere selvindsigt så de kan leve sundere og gladere liv, med mere livskvalitet, overskud og balance i deres hverdag.

Kropsterapeut med speciale i psykoterapi og psykologi 

Jeg er uddannet Totum kropsterapeut, psykoterapeut, pædagog og kandidat i pædagogik og psykologi. Desuden har jeg taget Totum masterclass og kan arbejde med både chok-traume, indre barn og ledfrigørelse. Jeg har 4 års erfaring som kropsterapeut og 18 års erfaring som psykoterapeut.

For hvert menneske jeg hjælper videre, skaber jeg nye indsigter, mere glæde og mere overskud. Disse mennesker får igennem mine behandlinger nye perspektiver på sig selv og dermed også på livet, de giver indsigter og smil videre og på sigt bliver “ livet” bedre for os alle sammen.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu