Tian Noah Stephansen

Psykolog

Hejsa - jeg hedder Tian. Jeg er specialiseret i LGBT+ problematikker og sociale normers magt over vores liv.

Som regel kommer personer til mig, fordi de ønsker mere vished om sig selv - uanset om man tilhører LGBT+ paraplyen eller ej. Vi kan alle opleve, at vores liv ikke styres af os, men i stedet en forestilling om hvem vi burde være. Hvorfor det?

Måske det handler om, at vi har udviklet adfærdsmønstre, som vi ikke kan forklare og gerne vil kaste af os. Hvis vi ikke har os selv følelsesmæssigt med i livet, hvordan kan vi så opleve at være herre over vores skæbne? Det er min opgave at hjælpe dig til at opnå dit mål - at kende dig selv bedst, så du kan lede dit liv med intention, mening og selvomsorg.

Vi kan alle have brug for hjælp til at bryde handlingsmønstre som styrer vores liv. Måske du oplever angst stopper dig i det du virkelig vil? Måske har du glemt hvad det vil sige at mærke dig selv og dine behov? Måske du oplever altid at vægte andres meninger og følelser højere end dine? I terapien kigger vi på dit sunde ønske for dit liv og giver dig noget tydeligt at vinde ved terapien. Langt de fleste af os dukker op til psykolog med depression, angst eller andre diagnoser, men det er aldrig et krav at være syg for at få hjælp til forandring. Sessionerne handler om at finde kernen af dine udfordringer og konfrontere hvad der driver din ubevidste adfærd. Sådan kan du bliver mere fri og i kontakt med din indre sandhed og retning for dit liv.

Jeg er ambitiøs som psykolog. Jeg har et ønske for dig om, at du kan blive symptomfri, og min rolle er derfor aktiv og undersøgende. Men kun DU har kraften i dig til at kaste gamle mønstre af dig. Sand forandring tager tid og dedikation, men du vil ikke være alene på rejsen og vores mål er altid at vende tilbage til det kærlige sted i dig, der ønsker forandring for din skyld.

Til dig, der vil sættes fri

Jeg arbejder psykodynamisk, hvilket betyder, at vi tegner streger mellem din nutid, fortid og ikke mindst hvad der sker i dig her-og-nu under samtalen. Men vi gør ikke i gætværk. Vi arbejder målrettet. Vi er ikke interesseret i, at du udelukkende skal forstå dig selv udefra. Et liv med mening er et liv man kan MÆRKE. Hvis du har dette ønske for dig selv, så er jeg måske den rette psykolog for dig.

Måske du blot synes det er betryggende at have en psykolog der selv er queer og kender til et liv udenfor samfundsnormerne - ligegyldigt hvor meget dette emne fylde i din terapi eller ej.

Uanset hvad, så er du velkommen og vi tilrettelægger dit forløb som det giver mening for dig. Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig en tid.

 

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu