Torben Toft

Psykoterapeut

Jeg udbyder terapi til reduceret pris, idet jeg er i gang med en 2 årig overbygning, som forlængelse af en 2 årig grunduddannelse til psykoteraput. Jeg er først og fremmest optaget af at få følelse ind i terapien. Når følelse er mærkbar for klienten, er det muligt at få kontakt til det der rør sig indvendigt. I det kan klienten mærke sig selv, og jeg kan mærke klienten. Det giver rum for til at kunne arbejde med de stemninger og følelser og oplevelser, der enten presser sig på, eller viser sig i terapien.

Det kan føles uoverskueligt stort og farligt , at mærke ind i det man er fyldt op af. Jeg er meget bevidst om vigtigheden af at blive mødt når, når man åbner op for det allermest sårbare man indeholder, i terapien. Derfor er nærvær, medfølelse, nænsomhed, og grundlæggede accept for mig at se, hjørnesten i terapien. Jeg møder dig med det, som udgangspunkt for samtalen. Det er i arbejdet med at møde os selv, også i det allersværeste, vi har mulighed for vækst, og for at få det bedre med os selv. I terapien er jeg meget optaget af at se muligheder for vækst, som jeg opfatter er tilstede i ethvert menneske.

Ofte føler vi os reducerede til indsnævrede udgaver af os selv, og går rundt i en mere eller minde konstant følelse af forkerthedsfølelse, mindreværd, og en følelse af at noget grundlæggende mangler i livet. Når vi forstår noget om, hvad vanskeligheder kommer af, giver det mulighed for at arbejde for at komme fri af dem. Samtidig åbner det op for, at få kontakt til ressourcer og kvaliteter der ikke umiddelbart føles tilgængelige. Det kan åbne op for kontakt til glæde, meningsfuldhed, lyst, kærlighed, og grundlæggende mulighed for livsudfoldelse.

Det er en stor glæde hver gang en klient kommer i kontakt med en oplevese af, at være tættere på at vide hvem man egentlig er, og hvad man føler for. Der er en verden til forskel på at mærke sig selv fra en reduceret indskrænket grundoplevelse af forkerthed, til at være i kontakt med sine kvaliteter, og have lyst og mulighed for at stå i verden fra det sted. Den følelse brænder jeg for, at give klienten mulighed for at være med.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu