Trine Gimeno

Emotionel Fokuseret Psykoterapeut

Terapi og spiseforstyrrelser

Mit navn er Trine. Jeg er 48 år, mor til to og gift med en mand fra Madrid. Jeg er uddannet Emotions Fokuseret Psykoterapeut, og er partner i den Psykoterapeutiske Praksis, Arnestedet på Østerbro.

Som psykoterapeut har jeg særlig erfaring med behandling af spiseforstyrrelser. Udover mit arbejde i egen praksis, arbejder jeg som frivillig rådgiver og gruppeleder, hos Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS).

Overspisning/ BED, Anoreksi, Ortoreksi….. En spiseforstyrrelse kan have mange forskellige måder at manifesterer sig på. Fælles for alle spiseforstyrrelser er, at det kræver hjælp, støtte eller behandling, at slippe ud af deres greb.

Som terapeut kan jeg tilbyde dig et rum, hvor der er plads til dig og til spiseforstyrrelsen. Et rum uden fordomme og krav, hvor du kan få terapeutisk hjælp og værktøjer til at arbejde dig ud af spiseforstyrrelsens greb, i dit eget tempo.

Fokus på følelseslivet

Den Emotions Fokuserede Psykoterapi har særligt fokus på følelseslivet. Når man lider af en spiseforstyrrelse, har man ofte svært ved at mærke hvad man føler, og har behov for. I terapien hjælper jeg mine klienter med at genopdage, eller fin-tune følelsernes navigationssystem, og finde tilbage til kontakten med sig selv.

TrustScore 4.3 |9 reviews

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu