Trine Suppli Ginnerup

Kranio-Sakral Terapi

Balance i krop og sind
I min klinik har jeg gang på gang oplevet, at Kranio-Sakral Terapiens mangesidede teknikker og blide tilgang gør en kæmpe forskel hos mine klienter. Jeg er især specialiseret i, at se sammenhængen i det hele menneske, hvor krop og psyke går hånd i hånd. Hver behandling hos mig, er individuel og personlig. Jeg vil sammen med dig arbejde målrettet på, at få forståelse for baggrunden for dine, eller dit barns problemer, og forsøge at finde årsagen til dem. Dermed får du de bedste forudsætninger for, at få afhjulpet dine, eller dit barns gener i et samarbejde, hvor behandling og øvelser hånd i hånd.

Kranio-Sakral Terapi
Du kan altid være sikker på, at jeg er ærlig i forhold til, hvor langt jeg mener at kunne hjælpe dig. Med Kranio-Sakral Terapien som kropsterapi, hvor hele kroppen behandles, kan jeg hjælpe med mange forskelligartede problematikker. Alt fra smerter til angst. Det lyder omfattende, men essensen er, at hvor det centrale nervesystem er indblandet, der kan Kranio-Sakral Terapi afhjælpe. Det centrale nervesystem bliver presset, når man falder, er stresset og er faktisk indblandet i alle de udfordringer vi oplever fysisk eller psykisk. Og når det er presset kan man opleve at bliver endnu mere stresset og angst, få endnu mere ondt og i det hele taget bare opleve, at man ikke føler sig på toppen. Kranio-Sakral Terapi kan måske ikke helbrede kroniske lidelser, men det kan mildne symptomer, så livet er til at leve og i nogle tilfælde så meget at man ikke mærker man er syg. Jeg har en god portion livserfaring og har selv gennemlevet stress og angst, og sammen med kompetencer fra mine tidligere erhverv som jobkonsulent, hvor den menneskelige kontakt har været i centrum, gør det mig i stand til hurtigt at kunne sætte mig ind i de problematikker du kommer med.

Thetahealer
Jeg er desuden uddannet Hypno- og NLP Terapeut og har også en grunduddannelse som Thetahealer. Theta-healing arbejder med ændring af overbevisninger, ligesom NLP Terapi gør. Og med metoder derfra, sammen med Kranio-Sakral Terapien, har jeg mulighed for en anden indgangsvinkel til behandlingen, og kan gå i dybden med både krop og sind på en gang. Du får dermed virkelig god mulighed for, at komme i dybden med dine udfordringer. Giv mig et kald, så kan vi tage en snak om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu