Troels Møller Christensen

Sofia Manning Coach

Professionel og personlig coach med dyb menneskelig forståelse
Møller Christensen Coaching er skabt ud fra et brændende ønske om at gøre en verden til forskel....
...I dit personlige liv, for dit parforhold og i dine øvrige relationer, for din trivsel i samarbejde/din jobsituation/din karriere, jeres team, jeres organisation og ikke mindst ift. at skabe mere balance, trivsel og øget mental sundhed i dit liv. Du kan forvente, at jeg møder dig med dyb menneskelig forståelse, professionelt, nærværende og nysgerrigt - og jeg tilstræber til enhver tid at skabe et rum, der er så trygt og sikkert, at det på en og samme tid giver mulighed for at du oplever både at blive støttet og udfordret til at bevæge dig i den retning, du brændende ønsker dig.

Min motivation & baggrund for coaching

Jeg hedder Troels Møller Christensen, er 48 år og har gennem hele mit voksne liv været nysgerrig på og meget optaget af menneskers behov, trivsel, velvære, tilfredshed - alene og i samspil med andre. De seneste år har jeg især interesseret mig for personlig udvikling og teamudvikling. På den baggrund startede jeg i foråret 2021 Møller Christensen Coaching, hvor jeg tilbyder følgende:

Individuel Coaching
Teamcoaching
Personprofilering- PeopleTools Big6

Aktuelt coacher jeg både privatpersoner, ledere og teams, ligesom personprofilering indgår i flere af disse forløb. Den mere formelle del af min baggrund, er følgende: Jeg er certificeret Sofia Manning Coach i foråret 2021, med International Certificering (ICF), Masteruddannet i læreprocesser, psykisk Arbejdsmiljø og forandringsledelse , Aalborg Universitet, 2012 Certificering i PeopleTools Personprofilværktøj, 2016. Derudover har jeg købt og deltaget i en Masterclass inden for personlig udvikling hos en privat udbyder - fra foråret 2020 og jeg anvender fortsat materialet. Arbejdsmæssigt vil jeg fremhæve følgende relevante erfaringer: Ledelses-/organisationskonsulent - bl.a. underviser, vejleder og eksaminator på Diplomuddannelsen i Ledelse (UCN act2learn), uddannelsesleder i privat fond, skoleleder (under skolereformen 2013-2015), tæt på 100 udviklingssamtaler på baggrund af personprofilering, samt en ganske lang række coaching-sessioner.

Du er meget velkommen til at kigge ind på min hjemmeside - hvor du kan se meget mere om især Coaching-formerne og Personprofilering: moellerchristensencoaching.com. Du er desuden hjertelig velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende med fx opklarende/afklarende spørgsmål, en indledende/afklarende snak - og så kan vi begge vurdere, om der er det helt rigtige match. Jeg glæder mig til at møde dig!

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu