Amalie Marie Ranch Nielsen

Coach

Jeg er coach og stresscoach, og i et eventuelt forløb med mig får du et coachingforløb med fokus på at skabe balance i dit liv og finde frem til det, du søger. Er du en af de mange, der er ramt af stress, tilbyder jeg samtaler, der giver dig værktøjer til at sænke dit stressniveau.

Hvorfor coaching?
I mit coachingforløb tilbyder jeg ligevægtige 1:1 samtaler mellem dig og mig, og jeg lytter aktivt til, hvad der fylder for dig. Coaching kan give dig den støtte, du har brug for for at kunne opnå det, du drømmer om, eller overvinde det, der forhindrer dig i at leve dit bedste liv. Jeg stiller de rette spørgsmål og hjælper dig med at finde svar på det, du søger, så du kan få overblik, klarhed og retning, og jeg hjælper dig med at blive klogere på, hvordan du laver den forandring, du har brug for, og hvordan du tager de rigtige beslutninger for netop dig.
Mit coachingforløb er for dig, der af den ene eller anden grund har brug for en at tale med. En, som ikke er dine venner, din partner eller dine forældre. En, som lytter fordomsfrit. En, som støtter dig i at være dig. En, som stiller de rette spørgsmål, der får dig til at reflektere og åbne op for din bevidsthed og for nye perspektiver. En, som hjælper dig med at finde svarene på det, du søger.

Som coach kan jeg bl.a. hjælpe dig med:
- En bedre forståelse for og indsigt i dig selv
- At se tingene i et andet perspektiv
- Et frirum til at tale om lige dét, du har brug for
- At se muligheder i stedet for forhindringer

Hvem er du?
Du har først og fremmest brug for en at tale med. Måske er du stresset, i sorg eller overvældet af hverdagen, eller måske har du bare brug for nye perspektiver. Måske mangler du et puf til at springe ud i en ny karriere, eller måske vil du gerne arbejde på dine relationer til andre.

Måske vil du gerne:
- Styrke dit selvværd
- Slippe din stress
- Skabe en anden hverdag
- Tro mere på dig selv
- Skabe dit drømmejob
- Slippe bekymringerne
- Komme tættere på din partner
- Lære at sætte grænser
- Praktisere mere egenomsorg

… eller måske ved du faktisk ikke helt, hvad du vil – du ved bare, at du har brug for en til at lytte til dig og støtte dig, som ikke er en af dine bekendte. I så fald står jeg altid klar til at hjælpe.

Jeg tilbyder:
- 1:1 coachingsessioner, både fysisk og online
- Coachingsessioner uden for normale arbejdstider, så du ikke skal bøvle med at få det til at passe ind i kalenderen

Du kan altid række ud til mig på min Instagram @amalieranchcoaching eller på tlf.: 30295416

Vælger du, at din coachingsession skal foregå online, er det via Zoom. Jeg sender dig et link før sessionen, så vores samtale kan foregå, mens du sidder hjemme i dine trygge omgivelser.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu