Anne Askov

Psykoterapeut, coach og mentor

IndefraStruktur

Føler du, at der er uorden i dit indre. Og ønsker du at få styr på det, der foregår oppe i dit hoved. Så kan jeg hjælpe dig. Hos mig vil du få hjælpe til at slippe de tanker, der forårsager al uordenen og flytte dit fokus. Et fokusskifte, der skal hjælpe dig til at nedbringe den tid du bruger på de tanker, der ikke er gode for dig.

Anne Askov - om mig

Jeg er oprindelig uddannet lærer og efter nogle gode år i faget, fandt jeg ud af at min drivkraft ligger i at yde en mere dybdegående hjælp, end hvad man kan som lærer. Så jeg valgte at starte på en videreuddannelse, som først gjorde mig til metalpkognitiv stresscoach og efterfølgende blev jeg certificeret metakognitiv terapeut.

Togvognen

Du finder mig i en gammel togvogn i Ølst - lige uden for Randers blot 20 min. fra det nordlige Århus. Togvognen er nem at finde, der er gratis parkering og indenfor finder du en hyggelig stemning. Omgivet af jordfarver og stearinlys bliver du mødt af en rolig atmosfære, hvor der er plads til dig og alt det du rummer.

Erfaring

Jeg har snart 2 års erfaring som terapeut. I disse 2 år har jeg fået en stor erfaring indenfor at behandle angst - særligt hos unge. Derudover får jeg en del henvisninger fra en læge i mit nærområde, fra hende har jeg behandlet flere, der har oplevet sygdomsangst i forskellig grad. Derudover har jeg erfaring med PTSD, Stress og Depression. Foruden livskriser, som jeg har mødt i mange forskellige afstøbninger.

Særlige forløb

Jeg tilbyder at hjælpe børn og unge, der er ramt af skolevægring. Det forløb jeg tilbyder er en helhedsorienteret indsats, hvor alle omkringliggende faktorer vil blive inddraget, så vi kan skabe et varigt resultat. Forløbet er en blanding af coaching og hjemmeundervisning med henblik på at blive klar til at komme tilbage i skole.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu