Camilla Aia de Feuth

Psykomotorisk terapeut

Psykomotorisk Terapeut, Ammevejleder & Doula in spe.

Rolige hænder til dit kvindeliv og nervesystem.

Jeg har altid været fascineret af kvindekroppen og det feminine, hvilket kun blev forstærket da jeg blev mor i 2018. Jeg har siden 2017 specialiseret mig indenfor kropslig- og mental sundhed i moderskabet, hormoner, cyklus, bevægelse og at vejlede kvinder til en selvomsorgspraksis der virker meningsfuld og realistisk, til alle faser i livet.

Siden 2018 har jeg undervist kommende forældre, gravide og nybagte forældre i bl.a., afspænding, træning, yoga samt fødsels- og ammeforberedelse hos FOF Aarhus. I 2021 startede jeg som selvstændig ammevejleder under navnet ”Ammeterapeuten”, da mit fokus udover amningen, har været på den nye families generelle trivsel, kvindens start på moderskabet, bearbejde eventuelle fødselstraumer og aflastning af kroppen i efterfødselstiden.

Jeg tilbyder psykomotorisk behandling, som er kombineret krops- og samtaleterapi. I en session inddrager jeg psykoterapeutiske metoder inde for præ- og perinatal psykologi og systemisk- familieopstilling. Derudover tilbyder jeg også massage, cupping, rebozo m.m.

Det motiverer mig at arbejde med bevidstgørelse, afspænding og at styrke kropsbevidstheden, da jeg gang på gang oplever hvilken ressource dette er og hvor lidt mennesker giver plads til ro og sansning i en travl hverdag, hvor egne behov ofte bliver tilsidesat. For at være et bæredygtigt menneske, er det vigtigt at man mærker sig selv, kropsligt og mentalt. Dette bestræber jeg mig altid på at skabe det mest trygge rum for.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu