Charlotte Maul

Coach

Vi kan ikke elske alt i os selv, fordi alt ikke er blevet elsket.

Her opstår skyggen. Du sætter dét i skyggen, som ikke er blevet elsket i dig af dine forældre og signifikante andre. Du sætter de egenskaber, karaktertræk og energier i skyggen, som er blevet skammet ud og det har konsekvenser i alt hvad du gør i din hverdag.

Måske oplever du tit konflikter og bliver let ramt eller irriteret på andre mennesker? Du kan også være at du ofte er en undskyldning for dig selv, ked af det eller er selvsaboterende. Måske har du svært ved at være dig selv og skjuler dig ved at bære en maske i flere relationer? Måske føler du, at du ikke er det sted i dit liv, hvor du gerne vil være?

Så står der en skygge i vejen.

Jeg hjælper dig med at opdage dig selv og din skygge. Jeg hjælper dig med at se hvad du overkompenserer med, hvad konsekvensen er og hvordan du kan opløse det. Du får indsigter, opdagelser og forståelse for, hvorfor du gør som du gør. Du får konkrete redskaber til at blive bedre til at skabe mere fred og balance i dit liv, uden så mange konflikter med dig selv eller andre. Jeg hjælper dig til langt mere ro til at overskue hverdagsting i din rolle som kone, mor, datter, veninde, diabetiker eller kollega.

Jeg hjælper dig med til at slutte fred med hende du også er. Jeg hjælper dig til at slippe og opløse modstanden og ubalancen. Jeg hjælper dig til at få fri til at shine i og med alt det du er.

Gennem samtaler hos mig er gevinsten en følelse af styrke, autencitet , øget selvværd, mod og en power personlighed, som lyser igennem.

Lidt om mig.

I november 2015 blev jeg sygemeldt med stress efter adskillige år med dårlig samvittighed, skyldfølelse og skam over ikke at håndtere min diabetes “godt nok” og over at være en ”dårlig mor”. Mine selvsaboterende tanker og følelser havde ædt min energi op og jeg var tvunget til at trække stikket et sted. I december 2015 stødte jeg på skyggearbejde som blev mit redskab ud af en næsten 20 årig periode fyldt med modstand mod min diabetes og mod mig selv. Skyggearbejdet blev min nøgle til at gå fra offer til ansvar og mit liv var for altid forandret.

Mit liv i dag er den største kontrast til dengang i december 2015. Mit liv er delt op i et før og efter mit kendskab til skygger.

For 7 år siden mødte jeg de bedste mentorer, som lærte mig strategier til at leve mit bedste liv, på trods af min diabetes. Jeg tog på en enestående selvudviklingsrejse og gik fra en tung hverdag i underskud og modstand til selv at skabe mit liv fra overskud og flow, hvor min diabetes ikke tager min energi eller fylder.

Jeg er certificeret Skyggevejleder v/psykolog Mette Holm i 2016 og har siden 2020 været fast mentor på hendes Skyggevejlederuddannelse. Jeg er certificeret NLP- og Sundhedscoach v/Neurokommunikation i 2018.

Jeg har skabt Diabetesuniverset i 2018 for at hjælpe andre selvbevidste kvinder til at opnå mental frihed og sundhed og til at leve et holdbart og bæredygtigt liv på trods af alt det der også er.

Jeg tilbyder samtaleterapi fysisk i Herning og online med afsæt i skyggevejledning og NLP. Jeg har fokus på især diabetes, men også generelt hjælp til at opdage dine udfordringer, mønstre, skygger og modstandsenergi og hernæst hvordan du opløser det og skaber det liv du drømmer om.

Jeg tilbyder 1:1 samtaler og også forløb.

Følg med på min Instagram profil @diabetesuniverset

Jeg glæder mig til at møde dig.

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu