Ditte Rørbæk

Metakognitiv terapeut og coach

Kære dig

Har du fået nok af, at dit tankemylder, grublerier og dine evige bekymringer styrer dig og dit liv, påvirker dine relationer og dit humør, så finder vi sammen muligheden og styrken i dig til at kunne lære, hvordan du kommer videre fra dén lidelse, du lige nu befinder dig i.

Jeg giver dig værktøjerne, skaber trygge rammer og støtter dig igennem hele processen. Forløbet er baseret på evidensbaserede metoder med dokumenteret effekt.

Min motivation for mit arbejde som terapeut er, at jeg ikke kunne forestille mig et mere meningsfuldt arbejde. Jeg oplever stort glæde ved at møde alle slags mennesker i min klinik og er meget ydmyd over for dét rum som bliver skabt i vores møder. Jeg har gået vejen selv med både stress og angst. Fagligt er jeg certificeret metakognitiv terapeut, stresscoach og har desuden en kandidat i pædagogisk psykologi. Det betyder, at jeg kender problematikkerne indefra og fagligt har specialiseret mig i at hjælpe dig, som lider af angst, stress, overtænkning og bekymringstanker til et liv med mere overskud, nærvær og glæde.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kærlig hilsen

Ditte Rørbæk

Finddinterapeut

Her hjælper vi dig til at finde det bedste match mellem dig og din kommende terapeut.
Tilmeld vores nyhedsbrev
2022 - Copyright, Alle rettigheder forbeholdt
crossmenu